pondělí 4. dubna 2016

Otevřený dopis I. S. Gribojedova

Vážení pražští Jiní,
píši tyto řádky rozhořčen a hluboce zarmoucen událostmi posledních dní, které nás všechny citelně zasáhly. Vražda hlídkaře Františka Počty je otřesným a odsouzeníhodným činem, který nemá místo v našem krásném městě.
Jakákoliv ideologie není omluvou pro šíření strachu a nenávisti v řadách pražských Jiných. Proti takovému jednání je třeba promptně zakročit.
Jsem odhodlaný nabídnout pomocnou ruku pražským hlídkám a plně je podpořit v jejich jednání. Zároveň vyzývám pražskou veřejnost k bdělosti a opatrnosti. Nenechte zločin vládnout tomuto městu a nebojte se zdvihnout hlas, je-li vám činěno příkoří.
Nenechte skupinu přivandrovalých radikálů, aby vás nutila krčit se ve vašich domovech a obávat se o životy vašich nejbližších. Anarchisté a teroristé nemají v řadách slušné společnosti co pohledávat.
Prosím, mějte - stejně jako já - důvěru v konání příslušníků hlídek, a nebojte se svěřit své osudy do jejich rukou. Konají v zájmu nás všech.

V úctě,
Igor Sergejevič Gribojedov

10 komentářů:

  1. No tak to je gól! Neměl by si ten ruskej imigant nejdřív uklidit před vlastním prahem?
    Prej jakákoliv ideologie není omluvou pro šíření strachu a nenávisti v řadách pražských Jiných: Možná by tedy pan Gribojedov mohl přestat podněcovat nenávist v Holešovicích. Beztak víme, že ty šeré modlitby, které střílí místní světlí do slušných upírů, zaplatil on.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slušný upír? Nenech se vysmát! Jako by něco takovýho existovalo.

      Vymazat
  2. Jako hlídku moc nemusím ani jednu, ale to, co ty anarchisti předvedli, je vážně moc. Podříznou chlapa a ještě si to natočí na kameru jak nějaký čmoudi z arábie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to šmejdi, vo tom žádná, ale slyšel jsi někdy o tom, že by ohrožovali civilisty? Zato Gribojedov udělal z Holešovic válečnou zónu.
      Jiný aby se už bál i pustit dítě do školy bez štítového kouzla.

      Vymazat
  3. Táhni zpátky do Karlovejch Varů!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Správně pane Gribojedov, s teroristy a zločinci se musí zatočit, a to pěkně zostra.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že se hlídky spojily s panem Gribojedovem, společně snad ten chaos zvládnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš je otázka, koho z nich si koupil a za kolik, že.

      Vymazat
  6. JE TO SPIKNUTÍ!!!!! VŠECHNY OVLÁDÁ GESSER SE ZAVULONEM!!!!! I INKVIZICI - JINÍ KTERÝ SE CHTĚJ DOZVJEDĚT PRAVDU SKONČEJ JAKO POTUŽNÍK.
    NEBUĎTE OVCE!!!!! NENECHTE SI OD HLÍDEK DIKTOVAT CO MÁTE DĚLAT - ONI TU MAJI BÝT PRO NÁS NE NAOPAK. A JESTLI TO SE JIM TO NELÍBÍ TAK JE ČAS S NIMI OZDOBIT POULIČNÍ LAMPY!!!!!
    DOHODA JE JEN NÁSTROJ JAK OVLÁDAT JINÉ - NENECHME SE OVLÁDAT A POZNEJME PRAVDU KTEROU NÁM HLÍDKY TAJÍ!!!!!

    OdpovědětVymazat