neděle 20. listopadu 2016

Nejvyšší upírka města Prahy odstupuje

Marie Bitová oficiálně potvrdila, že se ve světle posledních událostí rozhodla odstoupit z pozice Nejvyššího upíra. Nástupce na její místo je zatím v jednání.

23 komentářů:

  1. prosimvas koho to zajima? nastupce bude dosazenej hlidkama stejne jako ona, jen dalsi loutka.

    OdpovědětVymazat
  2. Triumvirát nefunguje, a jediný, kdo to dokázal někam dotáhnout, byli Svatí. Takže doufám, že nikdo nemá pochybnosti o tom, co se bude dít dál ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Fetish klub se zaprodal a Blaze je politická mrtvola někde ve škarpě. Radši sehni hlavu, než ti jí sehne někdo jinej.

      Vymazat
  3. A je v Praze vůbec potřeba nejvyšší upír? Když jsme žádného neměli, taky se žilo. Z tohohle kouká akorát hromada nepříjemností.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak ,nikdo nejvyššího upíra nepotřebuje ,nejtemnější nám stačí

      Vymazat
  4. Teď budou chvíli nějaké ty politické tanečky, ale nebude dlouho trvat a celá Praha bude Svatá. A bude to jedině dobře, slečna Zychová dokáže sjednat upírům respekt.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na tu zidli si Lexa sedne jedine pres moji mrtvolu!!! Copak nikoho nesere, ze pila krev Jinejch??? To nam ma jako sefovat kanibal?! HNUS!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych chtěla na tomhle místě vyzvat obě hlídky, aby se nemíchaly do celé téhle volby nejvyššího upíra. Je to vnitřní záležitost upíří samosprávy, do které by výkonná moc neměla žádným způsobem zasahovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty musíš bejt fakt sjetá nějakym kvaltnim matrošem to chci taki

      Vymazat
    2. jakože... jo, je to fér, že má jeden kandidát za sebou hlídku a sám je hlídkař? vždyť on jí může klidně hodit do sklepa, úplně podle dohody, jen protože si něco vymyslí

      Vymazat
    3. NH by měla podpořit zychovou ať se to vyváží :D

      Vymazat
    4. Tak zatímco ona si budovala svoje mafiánský impérium, on hlídkoval v ulicích a chytal zločince, tak na to prostě neměl čas. Podle mě ok.

      Vymazat
    5. :-DDDDDDDDDD chytal zločince? Tyvole, a kde teda byl, když ten vědmák smahnul našince? Tam to i se zbytkem DH kardinálně posrali a přesně ukázali, proč upíři potřebujou nezávislý vedení, ne loutku Švarckopfový!

      Vymazat