neděle 20. listopadu 2016

Opatrnost, ale ne paniku

Včera ve večerních a nočních hodinách se v důsledku zvýšené magické aktivity na území Prahy objevovaly bytosti pocházející ze Šera, známé také jako chiméry. Operativcům Hlídek se podařilo odrazit všechny útoky na Jiné, kteří na ně náhodou narazili. Dnes zatím k žádnému dalšímu napadení nedošlo, ale přesto doporučuji obyvatelům Prahy zvýšenou opatrnost pro případ, že by se chiméry znovu objevily. 
Tyto Šeré konstrukty způsobují magická zranění a je možné je zranit taktéž pouze magií, přičemž je potřeba použít kouzla příslušná několika živlům. 
Myslím, že není důvod propadat panice nebo přílišným obavám o vlastní bezpečnost. Stačí jen být opatrný a v případě napadení jen vydržet než dorazí hlídkaři, kteří situaci dostanou pod kontrolu. 

41 komentářů:

  1. Také pomáhá vzdalit se z místa čili zdrhnout

    OdpovědětVymazat
  2. Cože???!!! Tak s tímhle městem končím!

    OdpovědětVymazat
  3. "v důsledku zvýšené magické aktivity" čti "zombie apokalypsa"

    OdpovědětVymazat
  4. milacku bud dneska opatrna venku behaj sedy konstrukteri

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle se v Praze děje? A Hlídky, jen mlčí? Kdo to způsobil, doufám, že půjde bručet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte, jsem si jistá, že se záhy objeví nějaké prohlášení, že nám sice nemůžou říct, kdo jak co, ale že situace je pod kontrolou, všechno je v pořádku, vůbec nikdo neumřel a všichni můžeme zase v klidu sklonit hlavy a dál se pást...

      Vymazat
    2. Tak NH k tomu neco reklo, teda moc pozitivni zprava to neni. DH mlci jako "ja nic, ja muzikant"...

      Vymazat
    3. myslíte že by v tomhle průseru měly prsty hlídky?
      je pravda že už v praze několik takových blbostí prý spáchaly

      Vymazat
    4. rozhodne by s tim hlidky meli neco delat, vzdyt tady jde o zivoty vsech. proc neprivolaji posily, neni jich nahodou po celem svete spousta?

      Vymazat
  6. OPATRNOST ALE NE PANIKU CO JE TO ZA BLABOL JESTLI TADY BEHAJ PO ULICICH NEJAKY VRAZDICI POTVORY TAK TO TEDA NENI JEN NA OPATRNOST SEBERTE VSECHNY KOHO MATE RADI A VYPADNETE TOHLE NENI DOBRY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já je včera viděl, a tohle fakt není dobrá situace. Jestli se to nevyřeší, tak by fakt bylo bezpečnější odjet z Prahy, než se to vyřeší.

      Vymazat
    2. Kecy. Není to poprvý ani naposled, co hlídky takhle šířily nějaký bludy, aby na někoho ušili boudu. Žádný chiméry nejsou. Co bude příště, fialovej drak?

      Vymazat
    3. https://www.youtube.com/watch?v=cTwZZz0HV8I

      Vymazat
  7. Tak já to včera taky viděla. Člověk klidně venčí psa a najednou taková potvora, brrr, ještě teď se klepu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejhorší je, že s tím člověk nemůže nic dělat. Hlídka mu akorát řekne, že musí vydržet, situace je pod kontrolou a očekává se stabilizace šera. Doprdele očekávat se můžou teploty pod bodem mrazu a sněžení, ne tohle. Tohle by kompetentní lidi měli vědět s jistotou, nebo složit funkci!

      Vymazat
  8. Chtel bych poznamenat ze se to proste stava a prispiva to k obecnemu poznani sera a vubec prirodnich zakonu. Soucasny stav je jen docasne nepohodlny. JZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To seš asi docela fanda S&M, jestli je pro tebe rozdupání a rozsekání jen nepohodlný..

      Vymazat
    2. Chápete vy vůbec, že tohle smrdí bombardováním atomovkama? Ta potvora tady běhá po ulicích už několik dní a nevypadá to, že by s tím chtěl kdokoliv cokoliv dělat!

      Vymazat
  9. Tohle už přestává všechno, nějaká ohromná magická potvora se producíruje po ulicích a nikdo s tím nic nedělá! Kde je sakra hlídka, když jí člověk potřebuje!

    OdpovědětVymazat
  10. Co to má kurva znamenat? Včera jsem to viděl na procházce s manželkou, která je člověk, a doteď je z toho v šoku! Jak jí to mám doprdele vysvětlit? Inkvizici na toho šmejda, kterej tohle způsobil!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Ok, pozdravujte tu atomovku, co na tohle město letí, já mizím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pravdu díš, hlubokou pravdu, a nezbývá než následovat příkladu. tohle město de do pekel

      Vymazat
  12. Funguje vlastne jeste velka Dohoda? Neni to uz jedno, kdyz tu stejne za chvili vsichni umreme, tak proc resit nejaky blby cerpani, zejo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je fakt! treba napadani, co na tom ze jsem freeznul nejakyho kokota co me sral kdyz stejne za par hodin umre. hlidka ma stejne plny ruce prace s tim to resit a kazdej se o sebe musi umet postarat sam nebo jit do prdele

      Vymazat
    2. Zkus to na mě a zmaluju ti ciferník, že tě vlastní máma nepozná.

      Vymazat
    3. Prej nejde lýzt do dvojky, co dyž to za chvíly nepude ani do jedničky??? to by byl konec nákupům se "šerou" slevou :-))))))

      Vymazat
  13. Hm, hlídky jsou evidentně k ničemu, nemá někdo kontakt na inkvizici? Ta by s tím snad mohla pohnout!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neco proveď a inkvizice tě kontaktuje sama ;)

      Vymazat
    2. nekontaktuje, naskáče na tebe hlídka, zbuší tě, zavře do sklepa, tejden tě tam nechá hnít a pak tě vymění za jinýho kokota z druhý strany, k inkvě se nedostaneš, to bys musel bejt extrakokot

      Vymazat
  14. Vcera jsme o tom kecali s chlapama na dilne a dva z nich to videli taky, a to jsou to jen lidi. Tohle je fakt pruser a vypada to ze je to snad kazdymu jedno nebo co

    OdpovědětVymazat
  15. prosimvas kdese tu ta vec vzala? ja uz mam strach vubec vychazet z domu?

    OdpovědětVymazat
  16. Takhle to končí, když nám zakazujou používat schopnosti. Když se pak něco podělá tak člověk neví, co s tím.

    OdpovědětVymazat
  17. Dneska ráno jsem stál na zastávce tramvaje, a obyčejný lidi se tam o tom bavili. Kdokoliv má na starosti utajení našeho světa to totálně podělal!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky, taky, lidi v kanclu to řeší, bojí se, nikdo nic neví, ale všem je jasný, že se tu stalo něco fakt blbýho. A nevypadá to, že by to někdo řešil, hlídky mlčí jako zařezaný.

      Vymazat
    2. ma tohle mesto vubec jeste nejaky hlidky, nebo uz vsichni umreli

      Vymazat
    3. neumřeli, zdrhly, a ty bys měl taky (psáno z Vysočiny)

      Vymazat
  18. Asi jo.

    Jinak všimnul jsem si zajímavý věci. Celou tu dobu, co tu ten golem řádil, se DH tváří jako "může za to nejmenovaný světlý, ale nezáleží na odplatě"... ta jejich Studničkova to celý způsobila, na to dám krk!

    OdpovědětVymazat