čtvrtek 24. listopadu 2016

Otevřený dopis Alexandry Zychové pražským Hlídkám

Vážení členové obou hlídek,

my, Jiní Prahy, víme, že naše město bylo, je, a vždy bude kotlem, pod kterým někdo řádně zatopil. Problémy chodí dveřmi, oknem a občas se objeví přímo v našem středu. Praha není klidné místo k žití a mnohdy je skutečně výzvou pro nás, její občany.
Ve svém okolí slýchám velmi často pouze negativní ohlas na práci, kterou odvádíte. To špatné se pamatuje vždy lépe, negativní zážitky jsou silnější a déle přetrvávají.
Slovy díků se ale šetří - vaše práce je samozřejmostí, na kterou jsme si zvykli. Jako vzduch, který dýcháme.
Jste nedílnou součástí našich životů a mnohdy je vaše služba dlouhá, nevděčná a opomenutá.
Ráda bych vám tímto poděkovala za skvělou práci, kterou odvádíte pro větší bezpečí Prahy.
Chápu, že je to nesnadná a mnohdy náročná práce, která vás může zavést až na samotný okraj příčetnosti a morálky a já a společnost Jiných v Praze oceňujeme, že se stále držíte a ještě jste onu hranici nepřekročili.
Sama vím z vlastní zkušenosti, že nebýt vás, dnes nejsem mezi živými a za to vám děkuji.
Děkuji vám za tvrdou práci, kterou denně odvádíte.
Děkuji vám, že máte vždy otevřené dveře pro ty, kteří potřebují vaši pomoc.
Děkuji vám za nepředpojatost. Za to, že odkládáte stranou všechny předsudky a osobní domněnky, že jednáte vždy profesionálně a na základě faktů, nikoliv vašich emocí.
Jsem hrdá na to, že jsem občankou města, které se může pyšnit tak skvělou posádkou, která funguje jako dobře promazaný stroj a bezpečí Jiných staví vždy před své vlastní zájmy.

Děkuji Vám, Alice, že vedete Noční hlídku ke střízlivému rozumu a jste proti předpojatosti a předsudkům, které jinak vládnou naší společnosti. Děkuji Vám, že jednáte spravedlivě a moudře, jak se od Nejsvětlejší tohoto města očekává.
Děkuji Vám, že neděláte rozdíly mezi zadrženými a že s nimi jednáte na základě jejich zločinů, nikoliv na základě příslušnosti a toho, jak je Šero iniciovalo.
Děkuji léčitelům a zaříkávačům za jejich neúnavnou pomoc civilnímu obyvatelstvu. Děkuji za vaši energii, kterou vkládáte do vytváření náhrad pro nás, Proměněné.

Děkuji Vám, Evo, že vedete Denní hlídku hlavně v zájmu civilních obyvatel, nikoliv v zájmu vlastním. Děkuji Vám, že jste politicky nestranná a nevměšujete se do interních záležitostí zaběhlých společenských struktur Jiných. Děkuji Vám, že vedete své Hlídkaře k tomu, aby pamatovali na to, že Hlídka a politika nejdou dohromady.
Děkuji, že pražská společnost Jiných se na Vás může vždy obrátit s jistotou, že jí poskytnete pravdivé informace.

Ve světle nedávného dění v Praze taktéž děkuji všem Hlídkařům v poli, kteří se neúnavně snaží chránit nás před nebezpečím, které se v ulicích pohybuje.

Pevně věřím, že nadále ve vaší práci budete pokračovat a dále zůstanete ostřím čepele a zároveň jazýčkem vah naší společnosti.

S pozdravem
Alexandra Zychová

20 komentářů:

  1. Takovýho ťuťu ňuňu najednou. Vsadil bysem boty že potkat se v temný uličce by se všichni nejradši pozabíjeli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no tak příteli, znáte slečnu Zychovou? Navzdory všem těm trapným pomluvám, co o ní kolují, je to v první řadě rozumná a kultivovaná osoba, která se dokáže chovat.

      Vymazat
    2. KTERÁ SE DOKÁŽE CHOVAT A U TOHO VÉST MAFIÁNSKÝ SVATÝ

      Vymazat
    3. Svatí jsou zcela normální obchodní organizace. Proč hned každý upír, který podniká, je označený za mafiána? Nepřijde vám to trochu jako rasismus a pokrytectví?

      Vymazat
  2. Konečně rozumná slova slečno Zychová. Těším se, až budete naše nejvyšší, konečně tam bude někdo s rozumem, kdo nás bude důstojně reprezentovat.

    OdpovědětVymazat
  3. dobre lexo, ukaz jim jak mluvi dospeli!!!

    OdpovědětVymazat
  4. COPAK VAM NIKOMU NEVADI ZE JE TO MAFIANKA CO NAM CHCE VSEM SEBRAT LICENCE PRO SEBE??? JSTE OVCE, PROBUDTE SE SAKRA UZ!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. POKUD TAK SPOLÉHÁ NA HLÍDKY TAK PROČ CHODÍ S PĚTIČLENOU OCHRANKOU? LEXA JE MAFIÁN

    OdpovědětVymazat
  6. Kecykecykecy, nezatýkejte mě prosím, kecykecykecy, miluju hlídky, kecykecykecy. Je vám jasný, že se bojí o krk a proto vydává takovýhle prohlášení? Kyž by jí teď hlídky zkusily něco udělat, klidně i oprávněně, ona bude ubožáček oběť!

    OdpovědětVymazat
  7. Vážené hlídky!
    Děkuji vám za to, že chytáte a trestáte Jiné za občasné používání slabší magie vůči lidem.
    Děkuji vám za to, že vydáváte licence na legální zabíjení lidí upíry.
    Děkuji vám za to, že necháváte jít bez trestu lidi, kteří zabíjejí upíry s těmito licencemi.
    Děkuji vám za to, že chráníte Prahu před ohromnou stvůrou ze šera.
    Děkuji vám za to, že vaši lidé operují se zařízením, které vyvolává ohromné stvůry ze šera.
    Děkuji vám za to, že se staráte o řešení vlkodlačí nákazy.
    Děkuji vám za to, že si své špinavé prádlo perete na veřejnosti, abychom všichni transparentně viděli, jak se staráte o řešení vlkodlačí nákazy.
    Děkuji vám i za spoustu dalších věcí, ale tenhle výčet bude pro začátek myslím stačit.

    OdpovědětVymazat
  8. tvl Lexxo, hloubš už do té prdele hlídkám zalézt nemůžeš? to je neskutečný...

    OdpovědětVymazat
  9. Jasný, plusový bodíky od Malinofky a Černý hlavy jsou potřeba... Moment! Kurva, nejsou! Vždť tady jde o věc nás upírů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdůležitější je udržení klidu v pražských ulicích, i navzdory téhle pohnuté době. Slečna Zychová se snaží uklidnit vášně a připomíná nám, že navzdory našim rozdílům bychom vždycky měli být schopní spolu zasednout k jednomu stolu, mluvit spolu a řešit problémy rozumně. Jedině tak může opravdu úspěšně prosazovat naší věc.

      Vymazat
  10. Tohle uz ani není mazani medu kolem huby, to je mazani medu kolem ritniho otvoru. Asi si chysta cestu, aby se ji tam lip lezlo...

    OdpovědětVymazat
  11. Probůh slečno Zychová, tohle nemáte zapotřebí! Upíři ve Vás věří, protože máte páteř, tak se takhle neponižujte před tou neschopnou bandou co si říká hlídka!

    OdpovědětVymazat