pátek 25. listopadu 2016

Oznámení Tarru Häyhä, Vlkodlačí šamanky z Finských stepí, k Pražské Smečce

Moji bratři a sestry z města Prahy. Vím, že prožíváte těžké časy, plné strachu a bolesti, ale pamatujte, že vaše největší síla je ve vaší Smečce. Pokud se semknete a budete stát jeden při druhém, bez rozdílu, kdo byl kletbou zasažen a kdo ne, věřím, že tyto zlé časy překonáte.
Z toho, co jsem sama shlédla včera na štábu Noční hlídky města Prahy, jsem přesvědčena, že kletba stíhající náš rod bude brzy zlomena a my budeme moci znovu žít beze strachu.
Je mi líto, že vás v tomto musím zanechat, ale můj úkol zde skončil a má Smečka na severu mně potřebuje.
Ale z vašeho středu byla iniciována nová, mladá šamanka, kterou znáte jako Cat. Neochvějně věřím, že vám v těchto těžkých časech, stejně jako i v budoucnu bude dobrou duchovní rádkyní a opatrovnicí prastarých tradic našeho rodu. Věřím, že se naučíte důvěřovat její moudrosti a že z jejích rad vyjde mnoho dobrého pro vaši Smečku.
Kéž vás provází dobří duchové.

13 komentářů:

  1. Neni nahodou tvoje smecka ta, ktera tu hruzu pritahla z te vasi spinave diry? A celou dobu nutila hlidkare hledat artefakt, ktery to mohl vyresit, a ktery tahle smecka sama ukradla? Zruda je to, hnus a hnis, plivu na jejich kozich, aby je schvatily ty nejhorsi choroby. To kvuli nim moji pratele, moje rodina zemreli v bolestech.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsme vám to tu zku*vili a jedeme zase o dům dál, tak se tu mějte. Moc pěkný. Ta vaše nová šamanka má super vzor.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jelikož jim tady dost lidí házelo klacky po nohy, někdo se jim snažil pomoct podivným způsobem, jakože budu tak dlouho řvát, dokud se něco nestane a je mi jedno co říkáte vy, ale já to vím nejlíp... Nemaj to jednoduchý....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, chudáčci. Rozhodně to vyřeší, když umře 200 našinců. Že ty seš světlej, demente?

      Vymazat
    2. Co že jim házeli pod nohy? Klacky? Jako že aport? No tak měli aportovat, psi jedni prašiví.

      Vymazat
    3. jo tak, a v cem jim ty klacky hazeli pod nohy, kdyz ty privandrovalci ukradli ten artefakt sami a jeste chteli po hlidkarich, aby to hledali? nocni mohli mit celej problem davno vyresenej, kdyby nehledali zlodeje. a zlodeji byli ti privandrovalci sami.

      Vymazat
    4. Tak se měli nočníci na celou smečku finů vykašlat, copak jsou tu od toho, aby lízali vlkodlačí zadnice?

      Vymazat
  4. Hej podle nočníků by to dneska měli zlomit! A taky zničili golema!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. by mě zajímalo jestli to rudolfovo ego unese že to takhle podělal nebo jim do toho zkusí potají hodit klacek aby nebyl za kokota

      Vymazat