sobota 4. března 2017

Krvavé nepokoje v Tripoli

Dne 3. března 2017 kolem osmé hodiny večerní došlo poblíž řeckého města Tripoli k násilnému incidentu mezi civilními Světlými a Temnými. Na místě bylo použito obrovské množství magické energie.
Zasahující Noční hlídka Tripoli se k případu zatím oficiálně nevyjádřila. Neoficiální zdroje hovoří o několika mrtvých a další jsou ranění.
Denní hlídka se údajně na místo dostala se zpožděním a nebylo jí umožněno mít svého pozorovatele při vyšetřování.
Výpovědi mimo záznam potvrdily, že oběti krvavé události nebyly registrovány v Tripoli, nýbrž v Aténách. Našim zdrojům se podařilo zjistit i jména obětí: Denes Rouphos, Uma Schlaif, Riccardo Puzo a Alexios Venizelos. 
Podle neoficiálních zpráv mohlo jít o vyřizování si účtů místního podsvětí. Ačkoliv se jedná o lokální incident, případu je na mezinárodním poli věnována neobvyklá pozornost.

9 komentářů:

  1. Uma Schlaif? To byla určitě řekyně jak poleno.

    OdpovědětVymazat
  2. No to je mi spolupráce hlídek, panečku. Jedni přijedou dřív, tak to celé sbalí, a ti druzí ostrouhají. Jaký to asi může mít vliv na kvalitu vyšetřování celého toho incidentu?

    OdpovědětVymazat
  3. Bóže, v řecku se postřílelo pár mafiánů, to je toho

    OdpovědětVymazat
  4. vsadim se ze alespoň jeden z přeživších se jmenoval Ahmed

    OdpovědětVymazat
  5. Já jen doufám, že si všichni uvědomují, že jde o lokální událost, a nebudou to chtít použít jako záminku pro nějakou plošnou "regulaci" dovedností a obchodu s magickými předměty. Co se stalo v Řecku je politováníhodné, nicméně to zcela jistě není reprezentativní vzorek celkové situace.

    OdpovědětVymazat
  6. Me to pripomina fotbalovy fanousky ty se taky vzdycky domluvej ze, se spolu poperou nekde stranou, kde jim do toho cajti nebudou zasahovat. To je pro hlidku zbytecna prace at ty blbecky proste necha, se pozabijet, usetri si papirovani.

    OdpovědětVymazat
  7. Budu hádat. Na místo dorazila jako první Noční hlídka a přeživší jsou Světlí a ti mrtví Temní, co?

    OdpovědětVymazat