pátek 10. března 2017

Výsledky inkvizičního tribunálu ze 7. března

Dne 7. 3. 2017 proběhl inkviziční tribunál se dvěma procesy. V prvním z nich šlo o spor žalobkyně Alice Malenové, Nejsvětlejší města Prahy, a obžalovaného Rudolfa Jičínského, pražského alfy, obviněného z maření vyšetřování a porušení zaběhlých zvyklostí. Rudolf Jičínský byl shledám po předložení svědectví operativců NH a šamanky finské smečky vinným. Nejsvětlejší se ve své závěrečné řeči nechala slyšet, že se podle ní navíc pražský alfa nestará o vlastní druh, proti čemuž ale mluví fakt, že když v Praze řádilo vlkodlačí prokletí, vynaložil velké množství vlastní energie, aby pomohl co nejvíce členům svého druhu přežít.


Následovat proces s Richardem Novotným, operativcem DH Praha, kterého Nejsvětlejší obvinila z ohrožení utajení světa Jiných, nicméně její žaloba byla zamítnuta pro absenci úmyslu obžalovaného.

29 komentářů:

  1. Vážené Fake News, byly byste prosím tak laskavé a nechaly posouzení toho, jak se o nás Rudolf stará, na nás? Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děláš si srandu? slyšel sem že se ten blbec zase nakalil a pak dělal bordel a proto jsme chcípali

      Vymazat
    2. Ja s nim chodim do hospody, a je to pohodar. A teda jestli Malenka odmitla pomoct chcipajicim vlkodlakum, protože delal Rudolf bordel, tak je to dost svine.

      Vymazat
    3. Takze ses taky ochlasta. Alkohol je svinstvo, a vlkodlaci by ho nemeli pit. Je to jak alkohol za volantem. Když muzes delat takove věci, tak proste musíš mit zodpovednost. Porad byt strizlivy. Jenze oni se neudrzi, protoze jsou to z povahy neurvalci a nemaji zadnou sebekontrolu... Nekdo by mel vymyslet cejch, který bude kontrolovat hladinu alkoholu u nich v krvi.

      Vymazat
  2. Já jsem z toho zmatená. Tak on se stará, ale přitom ho Inkvizice shledala vinným, a to na základě svědectví těch finů. To přece nedává smysl.

    OdpovědětVymazat
  3. hadam ze to zdrzeni tri dny od tribunalu do reportaze jjsme cekali kvli nutnosti to kvalitne procenzurovat od hlavy az k pate

    no vazne, clovek se nedozvi ani jaky byly presne obvineni, paragrafy me nezajimaji, me zajima, za co byly zalovany. lidsky receno

    OdpovědětVymazat
  4. NOVOTNÝ A DH OPERUJOU SE STUDNIČKOVOU!!! TO KVŮLI NIM BYLA PRAHA NA PODZIM MÁLEM CELÁ ZNIČENÁ! A ONO MU TO PROJDE??? HAMBA!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Bylo by prosím možné vyvěsit i nezcenzurovanou verzi reportáže, kde by se člověk dozvěděl podstatu obvinění obou zúčastněných, a naopak byl oproštěn od bleskové redakční analýzy (která je v příkrém rozporu s tím, že Jičínský BYL SHLEDÁN VINNÝM)

    OdpovědětVymazat
  6. Kdo může za vlkodlačí kletbu?
    Kdo vyřešil vlkodlačí kletbu?

    Kdo může za Studničkovu?
    Kdo vyřešil Studničkovu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - Nevim
      - Finové a NH
      - Novotný
      - Bohužel jí ještě nikdo nevyřešil :-/

      Vymazat
    2. Jak vis ze ji nikdo nevyresil? Golem je prece uz K.O.

      Vymazat
    3. Kdyby jí vyřešili, tak zruší tu inkviziční vyhlášku.

      Vymazat
    4. Finové
      Netušil
      Novotný
      Novotný
      Dobrej kvíz ;-)

      Vymazat
    5. Přemožitel golema říká, že kecáte z hladu a víte o tom kulové.

      Vymazat
  7. Jakože WTF??? Zamítnuto pro absenci úmyslu? Ciwe to si děláte srandu, ne? Takže ten debil to totálně zdupal (a to ani nikdo nerozporuje, už se řeší jen úmysl), ale protože "nechtěl", tak mu to projde?????????? Když omylem shodím v obchodě z regálu flašku s chlastem, tak to stejně musím zaplatit. On rozbourá Prahu, ale udělal to omylem, takže cajk!

    OdpovědětVymazat
  8. Tento článek je pahýl. Můžete Jiné Pravdě pomoct tím, že ho vhodně rozšíříte. Třeba o informaci, k čemu vlastně odsoudili Jičínského, když už ho teda shledali vinným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No k tý omluvě, co je tady o kus vedle. To je takovej trest, ze kterýho je zjevný, jak moc to ta inkvizitorská princezna bere vážně...

      Vymazat
  9. Teda když to člověk srovná s jinýmy články tady na JP, tak tenhle působí jako by ho psal někdo pod sedativy a z donucení.

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle nemohly být ani nitky, Černá hlava musela rvát za lodní lano, aby z tohohle Novotnýho vysekala... Nojo, justice v týhle zemi...

    OdpovědětVymazat
  11. Rudolf to schytal za maření vyšetřování a porušování zvyklostí - šéfová NH si stěžovala, že na ni byl sprostý. Když se Nejtemnější ptala, jak byl sprostý, tak zrudla jako rak a že to nemůže říct, protože by se styděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takze ji Rudolf řekl, ze je pica, a ona za to nechala chcipat vlkodlaky? No to je teda pica...

      Vymazat
    2. Sam ses pica, mel vedet, ze Nejsvetlejsi se nerika, ze je pica. Nemuzes kazdemu rict, ze je pica. To bysme si za chvili vsichni rikali, kdo je pica. A tady nekomu rika, kdo je tu pica? #sorryjako

      Vymazat
    3. A pane dredaktore, vite, co znamena pasy? Znamena to kunda.

      Vymazat
    4. Ty vole, trochu dustojnosti, dyt je mrtva, tak uz je to jedno, ne?

      Vymazat