neděle 11. března 2018

Co skrývá Aeskulapova škola?

(RL) "Aeskulapova škola je víc než jen jeden z dodavatelů surovin pro rituální magii." Tak se mohli čtenáři dočíst v jejím prohlášení, které vydala, když se znovu objevila v Praze. Jiná Pravda se měla příležitost přesvědčit, že tomu tak skutečně je.

Je časná večerní hodina a na rušném místě před obchodním centrem Eden se scházejí dva Jiní. Jedním z nich je zástupce Aeskulapovy školy a druhým zástupce korporace HEPTACORP. pan James diGrey. Vypadá to jako běžná obchodní schůzka. Netrvá ale dlouho a oba obchodníci se přesouvají do Šera a sesílají pravdivé vidění. Jistě se jedná o výjimečný obchod mezi dvěma prestižními obchodními koncerny, a tudíž reportér Jiné Pravdy nelení a jde oba zástupce požádat o vyjádření.

Obě strany pochopitelně nestojí o to aby se o detailech jejich obchodů psalo v tisku. Nejprve se vyjadřuje zástupce Aeskulapovy školy, který tvrdí, že je vázán mlčenlivostí, které ho může zbavit pouze jeho klient, pan diGrey. Pan diGrey hned doplňuje, že on je vázán mlčenlivostí, neboť byl pověřen k obchodu přímo koncernem HEPTACORP a pouze ti ho mohou zbavit mlčenlivosti. Zástupce Aeskulapovy školy nakonec uzavře, že se jedná o nákup materiálu od pana diGreye a pan diGrey doplňuje, že jde o běžný produkt HEPTACORPu. Oba pánové se shodnou, že tímto jejich zájmové sdružení otevírají novou kapitolou budoucí dobré spolupráce.


Podle zdrojů Jiné Pravdy bylo hlavním předmětem obchodu odprodej značného množství povolenek k zásahům, které předal pan diGrey zástupci Aeskulapovy školy. Je s podivem, že by se někdo snažil zastírat legitimní přeprodej povolenek a vydávat je za "materiál", když jde o komoditu, jejíž zprostředkování HEPTACORP zcela veřejně nabízí prostřednictvím svých internetových stránek. Kde HEPTACORP získal takové množství povolenek? A k čemu potřebuje Aeskulapova škola desítky povolenek k zásahu? To jsou bohužel otázky, na které nemáme zatím odpověď. Jedno je však zřejmé, Aeskulapova škola je víc než jen jeden z dodavatelů surovin pro rituální magii a do Prahy nepřijela náhodou.





6 komentářů:

  1. Je to jasný, ty mizerný léčitele řídí Soros a poslal je sem, aby připravili terén pro ten příval světlejch migrantů!!! Proč s nima DH už konečně nezatočí?!?!?!?

    OdpovědětVymazat
  2. My tady sušíme hubu a nemůžeme si pomalu ani prdnout, a támhleti cizáci nafasujou štos povolenek? Kde to jsme?

    OdpovědětVymazat
  3. To je dobrá šmelina, co se tu děje. Je to určitě všechno v pohodě legální obchod, a proto se schází večer, v šeru a s pravdivým viděním. Tohle kdybych udělal před nějakým hlídkařem, tak už na mě skáčou v proměně, protože jim budu podezřelej.

    OdpovědětVymazat
  4. Platí vlastně Heptacorp daně? Nebo tu jen ostatním brání v obchodu jak regulérní mafie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdo sedi v heptakorpu... LEXA! divis se jeste necemu?

      Vymazat
  5. Od kdy dělá JP průmyslovou špionáž?

    OdpovědětVymazat