středa 28. listopadu 2018

Nová droga zaplavila pražské ulice

(RL) Mezi pražské Jiné pronikla nová droga s nebezpečnými účinky.

V několika posledních dnech Hlídky, v rámci běžné výjezdové činnosti, začaly stále častěji narážet na netypickou situaci: agresivního, prakticky nemyslícího Jiného s naddimenzovanými schopnostmi. Tato setkání se nejprve jevila jako „běžná“ střetnutí se Zdislavinými pohůnky, neboť agresoři vykazovali určité shodné znaky. Mimo již uvedené stimulace bojových schopností a agresivity šlo třeba také o určité formy tělesné mutace. Přesto se podle všeho jedná o jinou skupinu, respektive nezávislé jednotlivce.

Tito agresoři totiž byli pod vlivem neznámé návykové substance. Jde o stimulant s „vedlejšími“ účinky, který doposud v Praze neměl obdoby. Přesto, že je droga šířena běžnými Jinými pouličními dealery, nejedná se o výrobek nelegální garážové laboratoře. Naopak, jde o špičkový farmaceutický produkt, za jehož výrobou stála laboratoř vybavená nejmodernějšími světskými i magickými technologiemi a postupy, která musela být provozována experty ve svém oboru.

Uvažovat kdo má v Praze know-how a zdroje k vývoji tak sofistikovaného a přitom nebezpečného produktu by však  v tuto chvíli byla pouhá nepodložená spekulace.


11 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CENZÚRA za BÍLého dne!!! Havlofašisté brání šíření PRAVDY!! Už ani Jiné Pravdě se nedá vjeřit! Hanba! Cizí struktury se tady rozlézají a utiskují naš pracující Jiné, pořádají dekadentní VEČÍRKY a na naše děti musíme sbírat výčka!!!!

      Vymazat
  2. Prej "doposud neměl obdoby!" Co ta náplava plácá za blbosti, tady už toho fetky zkoušely tolik, pche. Vrať se zpátky, vodkuď jsi přilez, "RL"

    OdpovědětVymazat
  3. Tak proč se naše veleslavný hlídky nesjedou timhle matrošem a nezmalujou tý nakažlivý potvoře její morovej zadek? Wehrmacht blahý paměti jel na morfinu až ke Staliningradu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vzpomínáš si taky, jak dopadli, ty chytráku?!

      Vymazat
    2. Nesnášim lidi co berou drogy. Třeba celníky. :D XD

      Vymazat
    3. A neměli ty celníci náhodou na čepici takový dva blesky? ;-D

      Vymazat
  4. "Hele budeš se po tom cítit skvěle! Možná ti narostou chapadla, ale budeš moct žonglovat autama!" No neber to...

    OdpovědětVymazat
  5. je to proti dohode?
    neni?
    tak mi polibte prdel du si snupnout.

    OdpovědětVymazat
  6. Kolik tak bezne stoji jedna davka? Ja jen, jestli me muj dealer neokradl :-P

    OdpovědětVymazat