neděle 25. listopadu 2018

Tajemný host Noční hlídky

(RL) V sobotu 24. 11. se na Bohnické vyhlídce otevřel portál a z něj vystoupili dva bodyguardi doprovázející tajemného hosta Noční hlídky. Jiná Pravda byla u toho.

Tajemný host, Petr Novak, polský zaříkávač 5. kategorie, byl bez průtahů na místě registrován Denní hlídkou a převezen na štáb Noční hlídky i se svými ochránci, Carlem Collinem, mágem 2. Kategorie, a Natalií Frost, obrateňkou 3. kategorie. Carl Collin k tomu uvedl, že jednají na příkaz Paříže, ale popřel, že by sem přicestovali z Francie. Noční hlídka následně důrazně varovala Jinou Pravdu, aby se hlouběji věcí pana Novaka nezabývala, neboť by to mohlo mít vážné následky pro bezpečnost reportérů Jiné Pravdy a všech, kdo by se dozvěděli to, co se nemají dozvědět.

Ústy hlídkaře Jan Müttermüllera se, na žádost Jiné Pravdy, Noční hlídka k návštěvě pana Novaka vyjádřila takto:

"Noční Hlídku Praha navštívil pan Novák, Nejsvětlejší ze zahraničí, v rámci řešení interních záležitostí Noční Hlídky. Vzhledem k českým kořenům se pan Novák také zajel podívat do země svých předků a zdrží se zde několik dnů. Zároveň dochází k výměně zkušeností se služební praxí, pan Novák komentoval práci Pražské Noční hlídky slovy: „Práce analytického oddělení je fascinující, je zajímavé sledovat všechnu magickou aktivitu ve městě, jako je Praha.“

Podle zdrojů Jiné Pravdy o skutečném důvodu zvláštní péče o pana Novaka ale neví ani členové Noční hlídky s tím, že informace je vyhrazena pouze pro Nejsvětlejšího. Jiná Pravda zjistila, že pan Novak pochází skutečně z Polska, z nějakého odlehlého místa s malou populací Jiných. Nejspíše jde o malé město nebo větší vesnici, kde byl pravděpodobně jediným členem Noční hlídky. To by potvrzovalo tvrzení Noční hlídky, že jde technicky o Nejsvětlejšího, a rozhodně pak dává smysl, že je prací analytického v Praze tak ohromený. Zdroje Jiné Pravdy ale navíc uvádějí, že dvojice ochránců, která mu byla přidělena, pravděpodobně na příkazy Paříže, pana Novaka stěhuje zhruba každé dva dny tak, aby se nikde nezdržel. Aby nebyl nalezen. Návštěva pana Novaka tak vzbuzuje víc otázek než odpovědí. Co má být zůstat utajeno tak, že by odhalení mohlo ohrozit ty, kteří po tom pátrají? Jaké zájmy má Paříž na odlehlém polském venkově? Co ví pan Novak, že je schováván a přemisťován v takovém utajení? Bohužel, otázek a spekulací je víc než odpovědí a okolnosti případu pana Novaka zůstávají i nadále zahaleny tajemstvím.

20 komentářů:

  1. Je vidět, že Jiná pravda nemá o čem psát, protože těhlech děsně tajemných týpků s mystickým posláním si sem ti zatracení hlídkaři vozí tuny - je to komplot.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říká se kompot blbečku!

      Vymazat
    2. Ale prd, kompot je slovensky čurák. Slovo co hledáš je kondom. To je úroveň tykráso...

      Vymazat
    3. Tvoje bába měla mýt kondom...

      Vymazat
  2. "Návštěva pana Novaka tak vzbuzuje více otázek než odpovědí." Hale, frajere a jaký odpovědi teda ta návštěva vzbudila? Vždyť tenhle článek je jedna velká otázka. To si říkáš investigativec?
    V příštím díle uvidíte: "Dám si k snídani kafe nebo čaj? Toto gastronomické dilema vzbuzuje více otázek, než odpovědí." :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  3. POZOR! Moje zdroje říkaj, že prej ho naše SVĚTLÁ HLÍDKA včera POd ROUŠKOU noCI tajně a VE SOPOJEN9 s elitními zabijáky DH předala agentovi nějakého M. Nevym o koho jde ale je to SPIKNUTÍ které sahá až nahoru k židozednářské lóži! A naše média o tom samozřejmně mlčí!!!!!
    Zdílejte než to smažou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrať se do sklepa, ale bacha ať nedostanou tvou adresu z objednávky alobalu, kek

      Vymazat
    2. No nevim, prej se jim ve sklepech vješí lidi.

      Vymazat
    3. Au! Mega phre pravidla českého pravopisu rang!

      Vymazat
    4. PRavidla znamenají indoktrinaci. Kryptofašistický režim EU se nás všechny snažý ovládnout začíná to už ODMALIČKA pak z našich dětí rostou havloidi a sluníčkáři!!! Nenechte se ovládat jako OVCE! Pokut vlastníte pravidla pravopisu pečlivě omejte každou stránku vlažným octem.

      Vymazat
    5. Ocet je na tohle málo použijte kiselinu sýrovou.

      Vymazat
  4. Ocet je na tohle málo použijte kiselinu sýrovou.

    OdpovědětVymazat
  5. Prej na toho týpka byla vypsaná vobrovská odměna! Jen nikdo neměl kule si ji jít vyzvednout. Temný sucks! Noční hlídka rulez!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice by mě zajímal morální profil někoho, kdo fandí Noční hlídce a zároveň je schopen odsuzovat temné za to, že nezabíjejí pro peníze. Asi nějaký mocný internetový válečník. Podle stylu vyjadřování tak dvanáct let maximálně. Ubohé.

      Vymazat
    2. Přišli, ale zase odešli.

      Vymazat