sobota 1. prosince 2018

Blesková zpráva: Aeskulapova škola testuje v Praze nebezpečné drogy

(RL) Zástupci Aeskulapovy školy zadrženi Noční hlídkou na schůzce s dealerem

Jiná Pravda odhalila zdroj nebezpečné drogy, která se v poslední době rozšířila mezi pražské Jiné (viz Nová droga zaplavila pražské ulice). Během včerejší akce Noční hlídky byly zadrženy dvě léčitelky Jelena D. a Zlatana S., které měly schůzku se zatím neidentifikovaným dealerem. Obě léčitelky, které nedávno přijely do Prahy, byly potvrzeny jako členky Aeskulapovy školy a podílely se na vývoji výše uvedené drogy. Motivy a přesné pozadí drogové operace zatím zůstávají neobjasněné.

K zatčení léčitelek z Aeskulapovy školy se vyjádřil za Noční hlídku Iain Smith:

„Během večerního zásahu Hlídek byly zatčeny dvě distributorky drog, které tento podzim zaplavily Prahu. Zásah vedený světlou hlídkařkou M. Ryšavou krom dealerek zajistil také velké množství drog Huaskarán a Katrina.

Na rozkrývání zbytku distribuční sítě se intenzivně pracuje. Bylo zjištěno, že výroba drog probíhá mimo území jurisdikce pražských Hlídek, z toho důvodu byly o spolupráci požádány Hlídky zahraniční."


Doporučujeme články související s Aeskulapovou školou:
Aeskulapova škola v Praze
Co skrývá Aeskulapova škola?

4 komentáře:

  1. To bylo hned jasný, že ty drogy sem tahaj všelijaký Jekatěriny a jiná cizácká svoloč! Já bych je všechny zavírala, hned jak se přijedou registrovat!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vyjádření člena NH říká doslova "zásah Hlídek," ale JP pořád píše jenom Noční sem, Noční tam. Jestli z toho Libovej chce dělat noviny jenom pro světlý, tak je na nejlepší cestě...

    OdpovědětVymazat
  3. Pane šéfredaktor, copak že nic nepíšou? Došly jim články na podporu Noční Hlídky? Nebo Soroš přestal posílat peníze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drž hubu a zalez spátky do kanálu ty temná špíno!!!!

      Vymazat