pátek 15. března 2019

(Aktualizováno) Co Hlídka schvátí...

(RL) Noční hlídka Praha zadržela a drží Jiného bez vznesení formálního obvinění

V pátek 8.3.2019 kolem 23 hodiny zadržela Noční hlídka, za přítomnosti dozoru z Denní hlídky, vlkodlaka, pana Karla Č. který se porval v parčíku nedaleko Zahradní restaurace Klamovka. Pan Karel, který je doposud v držení Noční hlídky, se obrátil na redakci Jiné pravdy poté, co uplynula lhůta 120 hodin, do kterých měl být, podle Velké Dohody obžalován nebo propuštěn. Tak se ale podle tvrzení pana Karla nestalo a podle dostupných informací je zadržován Noční Hlídkou svévolně, bez sdělení obvinění. Ač je zřejmé, že pan Karel není žádný svatoušek, tak je alarmující jak málo jsou šetřena jeho práva Noční hlídkou a s jakou benevolencí Denní hlídka tento fakt přechází.

K případu se vyjádřil mluvčí Noční Hlídky:

"Je naneštěstí zcela pravdivé, že v případu prozrazení světa Jiných panem Karla, došlo k procesnímu pochybení ze strany Hlídky.

Jak pražští Jiní ví, život a dění v našem městě je dlouhodobě velmi intenzivní. Snad i proto se Noční Hlídce nedostává hlídkařů. Ti kteří jsou v aktivní službě, se intenzivně věnují řešení situace kolem Chimér, které se poslední dny pohybují v Praze.

Tak se stalo, že i řešení natolik zásadní prohřešek jako prozrazení světa Jiných panem Karlem byl upozaděno a došlo k procesní chybě. Současně je však třeba upozornit, že došlo i k pochybení na straně Denní Hlídky, která se včas nestarala o situaci zadrženého temného.

V současné době již došlo k nápravě a pan Karel byl s výtkou ale i omluvou od Noční Hlídky propuštěn."

3 komentáře:

  1. Asi tomu nějak nerozumím? Dozor z Denní hlídky, vlkodlak pan Karel Č., zadržel spolu s Noční hlidkou koho? A proč se u toho poprali? Neměli by spíš chytat tyhlety chiméry, co se o nich píše vedle?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíte umět číst mezi řádky!!! Dozor, to je Hlídka rusky. Karel Č. je očividně FALEŠNÉ jméno, jaké dostávají tajní agenti NWO! Ve skutečnosti je to přesmyčka a znamená to Čakra!! ROZVRACEJ9 naši tradiční rodinu podporou homosexualismu a cyklistiky!!!!! JENOMŽE v Rusku mají jiný kalendář a tak ho ZATÍM obvinit nemohou, protože v Rusku je NELEGÁlnÍ zatknout někoho za zločin co spáchá v budoucnosti!

      Vymazat
  2. JAK VOLE PYCO NEDOSTAVA HLIDKARU? DYT JE VAS OPROTY TEMNEJM JAK PSU! COKLU!

    OdpovědětVymazat