neděle 17. března 2019

Kauza Karásek

(RL) Smrt drobného podvodníka a obchodníka, vědmáka Zikmunda Karáska otřásá důvěru Jiných v Denní Hlídku. Kdo a proč zabil pana Karáska? Jiná Pravda se pokusí přinést odpovědi na kritické otázky kauzy Karásek.

V pátek 15. 3. 2019 se na redakci Jiné Pravdy obrátil rozhořčený informátor s šokujícím tvrzením. Nejtemnější Václav Polák nechal Denní Hlídkou bezdůvodně zadržet Zikmunda Karáska aby ho zavraždil a okradl o jeho majetek. Zpráva, která následně začala kolovat po Internetu a sociálních sítích, a kterou přinášíme otištěnou, šla se závěry a tvrzeními ještě dál.
Šokující informace!
Přepošli to všem Jiným, které znáš, tohle se jim nesmí podařit ututlat!!!!

Kdo zná taktiky pražské Denní hlídky není překvapen, ale stále jim to prochází. Paskvilní parodie na upíra aka nejtemnější Polák se opět dopustil zásadního přešlapu a už o něm nesmíme mlčet! 

Vražda uprostřed noci! - může se to stát i vám!
Poklidný a pravidel dbalý občan, TEMNÝ jiný, můj kamarád Zikmund Karásek byl bezdůvodně zadržen denní hlídkou. PROČ? PROČ DENNÍ HLÍDKA zadržuje temné, kteří nic neudělali?
To ale nenní to nejhorší! Nejen, že ho tak podlá kreatura Polák sebrala přímo na ulici, ale to není všechno!!! 
Podle informací přímo od jednoho z členů denní hlídky (!!!) Polák Zikmunda obvinil z krádeže (což teda rozhodně není pravda!) a následně Zikmunda zabil! ZABIL!!!!!!!

Šéf denní hlídky zabil temného - bez důvodu! 
A v tomhle městě žijeme! 

Už nikomu z denní hlídky nevěř, nebo tě taky zabijou.

Proč by Nejtemnější Václav Polák měl zájem na smrti druhořadého vědmáka? Jiná Pravda se vydala po horké stopě. Zdá se, že pan Karásek se dostal do hledáčku Denní Hlídky právě kvůli své živnosti. Drobné podvody se mu podle všeho celkem dobře dařily a tak se nechal přesvědčit ke spolupráci na větší akci. Akci, organizovanou jistou ambiciózní vědmou, které měla za cíl oškubat Denní i Noční Hlídku. Nepodařilo se zjistit jak moc si pan Karásek uvědomoval co přesně se děje, ale pomohl vymámit oné vědmě z Hlídek značný obnos peněz, za komponentu k rituálu který "prodala" Hlídkám, když je přesvědčila že tím vyléčí všechny Pražské Jiné od nákazy rozšiřované Zdislavou. Rituál byl ale podvod, vědma zmizela a pan Karásek zůstal. Naivita a zoufalství Hlídek, které zneužila nejnižším způsobem ona vědma a pan Karásek se mohlo snadno přetavit na pomstu a lekci pro ostatní. Mohlo. Ale bylo tomu opravdu tak?

Abychom se dostali blíže k úplnému obrazu, redakce oslovila přímo Nejtemnějšího Václava Poláka aby ke kauze Karásek a jeho podílu na ni řekl své. Nejtemnější Václav Polák se přihlásil k likvidaci pana Karáska. Podle jeho tvrzení ho osobně ubodal, aby všem podvodníkům dal jasně najevo, že takovéto chování vůči Denní Hlídce je nepřijatelné. Nejtemnější také popřel, že by pan Karásek byl Denní Hlídkou zadržen, ale údajně dorazil na štáb dobrovolně. Nejtemnější vehementně popřel, že by pana Karáska před popravou jakkoli mučili či okradli. Nejtemnější připustil, že komunikačně kauzu Karásek nezvládl a aby bylo vše vyjasněno tak vydal veřejné prohlášení, které Jiná Pravda níže přepisuje:

"Vážení pražští Jiní,
V nastalé situaci, která se mnohým z vás může zdát komplikovaná a snad nestandardní, bych rád vyjádřil několik myšlenek, které se ukrývají za činy mými a činy DH.
Předně bych rád uvedl, že když jsem nastupoval do funkce Nejtemnějšího, zavázal jsem se jak sám sobě, tak i svým kolegům, že budu co možná pokračovat v odkazu Evy Schwarzkoppové, která jako moje předchůdkyně vždy byla a nadále zůstává my velkým vzorem. Součástí tohoto odkazu je i snaha udržet DH silnou, s jasně stanovenými hranicemi a sice možná tvrdě vymáhanými, ale zřetelně vyslovenými pravidly.

V rámci snahy vyřešit situaci s nakaženými v Praze bylo Hlídkám nabídnuto řešení výměnou za určitý předmět. Tento předmět se Hlídkám podařilo získat od vědmáka Zikmunda Karáska, a předat osobě, která slíbila celou nákazu vymýtit. Jak se ale ukázalo, celá akce byla pokusem zneužít snahu obou Hlídek plnit svou povinnost a chránit pražské Jiné a vydělat na nich. Karásek Hlídkám předmět požadovaný třetí stranou prodal za nemalé peníze, zatímco byl s dotyčným Jiným celou dobu ve spolčení a věděl, že se mu zmíněná věc v průběhu několika málo dní vrátí. Kromě toho, nabídnuté řešení nefungovalo a celou dobu bylo pravděpodobně zcela smyšlené.

Na základě zjištění uvedených v předchozím odstavci jsem se rozhodl podniknout vůči Karáskovi kroky, které dají jasně najevo, že není možné si s DH pohrávat. Tyto kroky jsem vykonal osobně a k dotčenému aktu přiložil příslušné povolení k magickému zásahu přesně tak, jak to stanoví Velká Dohoda.

Rád bych tímto vyjádřil politování nad tím, že se najdou Jiní s tak nízkým morálním kodexem. Zůstává mi tajemstvím, jak někdo v hodině nejvyšší nouze těm, kteří se jej snaží všemi svými silami chránit, dokáže hanebně lhát a podvést je způsobem naprosto zavrženíhodným.

Václav Polák
Nejtemnější města Prahy"


Tady by mohl příběh zesnulého pana Karáska skončit. Pokud by byla výpověď Nejtemnějšího Václava Poláka pravdivá, tak by vše dávalo určitý nehezký, ale celkem pochopitelný smysl. Bohužel však Nejtemnější Václav Polák pravdu v klíčových bodech neříkal a tím redakci Jiné Pravdy nasměroval, kde má pátrat dál. S minimem nebo prakticky žádnými svědky bylo velmi obtížné přinést do klíčových momentů smrti pana Karáska alespoň trochu světla. Přesto se Jiné Pravdě podařilo poslední momenty pana Karáska alespoň částečně zrekonstruovat. Jak to tedy bylo?

Pan Karásek byl skutečně komplicem v podvodu za účelem okrást Hlídky a to ho nejspíše opravdu dostalo do hledáčku Nejtemnějšího Václava Poláka. Když byl pan Karásek konfrontován Denní Hlídkou tak s ní rozhodně nešel dobrovolně. Nemáme k dispozici více než částečné obrazy, ale podle všeho se nenechal přesvědčit k odchodu čtyřmi hlídkaři, kteří si pro něj došli a následně byl napaden, přemožen a odvlečen na štáb. Co se dělo na štábu Denní Hlídky se bohužel nepodařilo rekonstruovat přesně, pouze odraz emocí pana Karáska nám může ilustrovat co se asi dělo. Pan Karásek prožíval intenzivní fyzickou bolest, zejména v oblasti kolen. Bolest byla tak intenzivní, že nemohlo jít o nic jiného než o mučení. Co ale bylo pro pana Karáska horší byla bezmoc, vědomí, že je sám, bez pomoci a že s ním můžou dělat cokoli. Pan Karásek se snažil svá tajemství udržet, ale nedokázal to. Brzy prozradil co po něm bylo žádáno. Měl ale strach, že bude zlomen a prozradí více. Na věcech, které mu sebrali mu nezáleželo jako na něčem jiném. Nechtěl dopřát svým věznitelům vítězství a rozhodl se skončit se životem. Poslední co pan Karásek zkusil, zcela vědomě, prozradit bylo tajemství, které ho zalilo žárem ohně a spálilo mu auru.

Za redakci Jiné Pravdy bohužel nedokážeme s dokonalou jistotou říci co přesně se stalo panu Karáskovi na štábu Denní Hlídky a kdo je za to zodpovědný. Vše bylo provedeno v nejvyšším utajení a prakticky neexistují důkazy. Přesto jsme považovali za důležité čtenáře seznámit s tím málem co se zahladit nepodařilo aby nezůstalo u řetězových dopisů a tiskových prohlášení.













15 komentářů:

  1. Hej vo co de?!? Máme vo jednu temnou svini míň!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. To má být nějaký nový díl Věřte nevěřte?
    Poznáte pravdu od fikce?
    Je to tak, jak říká hate-mail, jakých oficiální představitelé dostávají pravidelně desítky?
    Nebo má pravdu nepochybně přikrášlené, ale logické oficiální prohlášení?
    Nebo jste uvěřili tvrzení senzacechtivého bulváru o temném pozadí kauzy?
    Věřte nevěřte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. typek je nasral tak si pro nej dosli a sejmuli ho...... kdo jak kolik s povolenkou...... to vsechno jsou je ndetaily......... podstatny je jestli to je spravedlnost.......

      Vymazat
    2. Tak já už kdovíjak dlouho žiju ve strachu, děckám na cestu do školy vyrábim štítové amulety, aby na ně nějakej nakaženec neskočil a pak se dozvím, že za takového stavu někdo udělá Hlídkám TOHLE? Já nebývám sprostá, ale byl to opovrženíhodný odpad společnosti a doufám že se smaží v pekle! Vždyť tady jde o životy nás všech!

      Vymazat
    3. Fakt děs, no. Tvářit se jako zástupce práva a pořádku, a pak nechat unést a mučit člověka - kvůli penězům. Budovat takový obraz o našich hlídkařích. Jak jim tohle někdo může udělat?!

      Vymazat
    4. Mně kdyby někdo takhle ukrad prachy, taky se neznám. V pořadku mi to připadá, právo řeší inkva, obraz se snažíš poplivat jenom ty. Dál?

      Vymazat
  3. Ježiš to jsou ale svině temný.

    OdpovědětVymazat
  4. temna mafie tohleto!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. No ty vole! Polák připustil, že tu kauzu komunikačně nezvlád. Mu jako ruply nervy, umlátil týpka k smrti, a teď říká, že to KOMUNIKAČNĚ nezvlád???

    OdpovědětVymazat
  6. Nejsem zastánce Poláka, ale nebyl ten Karásek náhodou pěkná svině, když takhle zneužil situace aby si nakrad? A kde ty peníze vlastně skončily?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byla to svine, to urcite. jenze za to ho meli postavit pred tribunal. kde to zijeme, ze tady hlidka dela polni soudy?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

      Vymazat
  7. ZĎÝLEJ NEŽ TĚ SMAŽOU!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. DH zase někoho zabila, ták si dáme pravidelnou pětiminutovku opovržení a pak se zase vrátíme k našim bežným životům.

    OdpovědětVymazat
  9. jako by nestacilo zkazeny maso a silnicarska sul, ty polaci proste zkurvi na co sahnou :DDDD

    OdpovědětVymazat