sobota 16. března 2019

Láska mezi světlem a tmou

(Bulvár) Skandální vztah mezi hlídkařem Noční Hlídky a upírkou!

Světem Jiný celebrit, alespoň podle tvrzení "spravedlivě rozhořčeného anonyma", který oslovil redakci Jiné Pravdy, cloumá skandál. Tímto šokujícím zjištěním je vztah mezi léčitelem Noční Hlídky a upírkou z Hlídky Denní. Níže Jiná Pravda přináší přepis rozhořčeného dopisu redakci a nechá na čtenářích aby si sami udělali obrázek o situaci případně se vyjádřili v diskusi.

"Vážená redakce Jiné Pravdy,

rád bych vás tímto informoval o šokujícím zjištění, kterého se mi v nedávné době dostalo. Jedná se o zavrženíhodný vztah, který očividně vznikl mezi ctihodným léčitelem Ondřejem Netušilem a tou zatracenou upírkou Vyližáry-Konrádovou, nebo jak se to její nesmyslný slovenský jméno píše. Níže najdete fotografický materiál, který uvedené tvrzení více než potvrzuje. 

Osobně soudím, že Světlá veřejnost si zaslouží vědět, že ani hlídkařům NH se nedá 
tak docela věřit. Jak se můžeme na své hlídkaře spolehnout, když nedokáží odolat svodům Temných? Uvědomuje si pan Netušil past, do které se bezpochyby nechal lapit touto hříchem prostoupenou zplozenkyni pekel? Jak můžeme klidně spát, když vedení NH nedělá nic pro to, aby si zachoval profesionalitu a odstup? A co když na něktrerém z náročnějších výjezdů dojde k nejhoršímu a tento skvělý léčitel bude muset volit mezi záchranou života některého ze svých kolegů a této upírky?! Kromě toho všichni víme, že upíři nedokázžou cítit cokoliv, co by se byť vzdáleně podobalo lásce, a Světlé vždy jen zneužívají ve svůj prospěch ještě o něco více, než ostatní Temní!

Doufám, že vás má slova přesvědčí k uveřejnění přiložených fotografií. Věřím, že poukážete na možná rizika takových vztahů mezi příslušníky Hlídek a budete apelovat na sílu vůle, jíž si u členů NH všichni tak vážíme. Jsme Světlí a tudíž stělesňujeme dobro, a proto s sebou nenechme orat a postavme se pokušení, která pro nás Temní ve slabších chvilkách snad mohou představovat!

S úctou,

váš spravedlivě rozhořčený anonym"




9 komentářů:

  1. Než pan/paní Anonym začne něco psát, ať se to nejdřív naučí...

    OdpovědětVymazat
  2. Škandál, todlecto. Nedá se jim věřit, nedá!

    OdpovědětVymazat
  3. Vášni nelze poroučet. Imagine all the Others... livin' for today...

    OdpovědětVymazat
  4. Že se s ní zahazuje, má na lepší.

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho onehdá potkala a přišel mi takovej "divnej". Ale že šuká mrtvoly to bych do něj fakt neřekla!

    OdpovědětVymazat
  6. Já u něj byla na přednášce a vykládal velice zajímavé věci! Ten to má v hlavně srovnané a určitě by si nevybral špatně! Ať se jim daří!

    OdpovědětVymazat
  7. VE SKUTEČNOSTI JE ĎÁBEL NETUŠIŮL! TADY NA FOTCE! SDÍLEJTE NEŽ TO SMAŽOU!
    https://2.bp.blogspot.com/-JIikDkvqE9I/XC5LUU8yo1I/AAAAAAAA_28/kT-x7l_uIEQ_dPhQpmEn4sZIM--Vb89WACLcBGAs/s1600/Charles%2BEisen.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. Jako že světlý = dobro? Jo? Od kdy? Pán trochu zapomíná na historii a na to, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.

    Myslím, že pan Netušil je schopný pomoci nejen svým kolegům, ale i svým blízkým. To netolerance a strach, které neznámý anonym předvedl, jsou zlem, které plní ulice krví.

    OdpovědětVymazat