sobota 3. března 2018

Světlo přichází z Holešovic

(KM) Budou tomu bezmála dva roky, co do Prahy dorazil bílý mág Igor Sergejevič Gribojedov, který se postavil za místní, mnohdy utlačovanou, komunitu Světlých a Holešovicemi počínaje začal narovnávat vztahy mezi Světlými a Temnými. A jak to vypadá dnes, po dvou letech jeho snažení?

Nutno přiznat, že I. S. Gribojedov dokázal i navzdory těžkým začátkům a nevyrovnané pozici status pražských Světlých, spolu s prací Noční hlídky, značně pozvednout. Nejmarkantněji se tato jeho snaha projevila právě v Holešovicích, které dnes mnozí mohou bez uzardění prohlásit za pražskou baštu Světla. I ve zbytku města je ale patrné postupné „zesvětlávání“, posilování vlivu Světla a ústup Temných. Řada silných Temných dokonce Prahu v nedávné době opustila, včetně samotné Evy Schwarzkoppové, dnes již bývalé Nejtemnější. Měl na tom Igor Sergejevič zásluhu? Může za to Noční hlídka? Nebo se slečně Schwarzkoppové prostě jen najednou přestalo v Praze líbit, kapitulovala a zmizela neznámo kam?

K těmto úvahám bohužel není dostatek informací, a tak prozatím zůstávají čistě v rovině spekulací. Jedno je ale jisté. Praha se stává světlejší a světlejší, a zářným příkladem této obměny jsou právě Holešovice.

16 komentářů:

  1. Random civilista3. března 2018 v 22:17

    Ty vole tohle má bejt ten novej vítr do Jiný Pravdy? Ta kvalidní žurnalistika? Takový fejk ňůs zvládám taky: Vyhnala temný z Prahy moje bába? Nevíme, ale můžem vo tom spekulovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Random civilista3. března 2018 v 22:28

    Jako fajn. Praha jako je světlejší. Ale trochu ti tam jako chybí ten štítek zaujaté sdělení. Švarckoppová že zmizela kvuli Noční hlídce? Sorry jako. Tohle je vymejvačka mozků, tak to aspoň přiznej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Random civilista3. března 2018 v 22:37

      Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    2. Random civilista3. března 2018 v 23:02

      Ale ale! Uz se tu mazou nazory. To si ctenar opravdu muze udelat obrazek jak to tu chodi...

      Vymazat
    3. Random civilista3. března 2018 v 23:03

      Pročs to smazal? Protože na rozdl od pána támhle aspoň vim, jak se píše Schwarzkoppová? Nebo protože nemám potřebu jí líbat boty?

      Vymazat
    4. Příspěvek byl smazán proto, že obsahoval pouze urážlivý komentář opřený o gramatiku.

      Vymazat
    5. Za koncem téhle civilizace nebudou stát nějací komouši nebo náckové, ale grammarnáckové...

      Vymazat
    6. švarckofová ze svý temný díry vzkazuje že by si od tebe přála políbit zadek

      Vymazat
  3. Mohu garantovat, že článek našeho korespondenta je založen na pravdivých skutečnostech. Jsme ale otevřené médium a nebráníme našim korespondentům otevírat otázky či spekulovat, pokud ze spekulací nevyvozuje nepodložené závery. Jsme přesvědčeni, že čtenář dokáže rozlišit jednotlivé korespondenty a učinit si sám názor.

    RL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Random civilista3. března 2018 v 22:35

      A příště jako by bylo dobrý říct, že to je placený fejk dřív než tvůj průser začnou žehlit ti pražáci, co mají mezi ušima mozek.

      Vymazat
  4. random civilista3. března 2018 v 22:32

    A splnil taky petiletku na 150%

    OdpovědětVymazat
  5. Jó Gribby, to je holt kabrňák. Nebo si fakt myslíte, že Praha zesvětlala díky Gerazimovi?

    OdpovědětVymazat
  6. By v tom případě možná stalo za to projet článek Wordem, než to zveřejníš. Placený články by se beztak měly značit a podepisovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Do článků korespondentů redakce jazykově nezasahuje.

    Bohužel je pravda, že nemáme k zdroje na korektora (investovali jsme do správce diskuse) a může se snadno stát, že i jinak jazykově vytříbené články přímo z redakce budou obsahovat chyby. Budeme velmi vděční, pokud nám je čtenáři pomohou odstranit. K tomuto ale prosím nepoužívejte diskusi, ale přímo kontaktujte redakci prostřednictvím elektronické pošty.

    OdpovědětVymazat
  8. a co se teda stalo že je praha světlá???

    OdpovědětVymazat
  9. Nestalo se nic, akorát spousta žvástů aby mel bulvár o čem psát. Pořád je tu spousta temnejch, ne?

    OdpovědětVymazat