sobota 14. května 2022

Nejsvětlejší Iain Smith je opět mezi námi a pracuje na tom, aby vytrhl Prahu z osidel Temnoty a navrátil ji ke Světlu

(AV) Ve čtvrtek se mi podařilo domluvit rozhovor s Nejsvětlejším Iainem Smithem. Než jsme stihli výsledný test schválit a finalizovat, došlo k nečekaným událostem, takže jsme nakonec s publikací z pietních důvodů počkali. V původním rozhovoru byste se dočetli, jak zvládá stres, kde je NH, a zda jste vhodnými kandidátkami a kandidáty pro vstup do jejích služeb, doufáme, že i k těmto tématům bude prostor se později vrátit. V současné době ale považujeme za mnohem zásadnější čtenáře a čtenářky seznámit s aktuálními informacemi o událostech včerejšího večera.

Jak se cítíte?
Zatím docela dobře, možná se to brzo změní, ale zatím dobrý. 

Můžete mi říct jakékoli podrobnosti k Vaší vraždě nebo k oživení?
Můžu a nemůžu. Můžu říct, že to nebylo příjemné, nicméně se s touto eventualitou počítalo, byly nachystány mechanismy na mitigování tohoto průšvihu. Detaily nemohu prozradit, jde o aktivní vyšetřování.

Mohlo by se zdát, že je teď situace kritická, když jsou mezi strážci Dohody osoby, které minimálně podle toho videa zřejmě plní zájmy někoho jiného.
Je to dost děsivé, ano, ale nejde o mého podřízeného, nemám moc to řešit. To možná zeptejte pana Poláka.

Obáváte se spolupráce s DH, protože minimálně někteří členové jsou možná nedůvěryhodní?
Obávám se toho, kolik by z nich mohlo být nedůvěryhodnými.

Když jsem prosila Nejtemnějšího o stanovisko k onomu videu, tak mi napsal, že "události, které jsou vidět ve videu, byly jediný způsob, jak získat tělo Nejsvětlejšího a hlavně zabránit jeho zpopelnění, abychom následně mohli provést oživovací rituál". Vy jste si byl vědom toho, že jde o součást plánu?
Ne, a nedivil bych se, kdyby Polák fabuloval, ale nevím. Ničeho takovýho jsem si nebyl vědom, ale může být, že v tuto chvíli improvizuje, aby z toho vyšel v lepším světle.

Jste si jistý integritou Vašich lidí?
Tak moc, jak jen mohu být.

Chtěl byste něco vzkázat čtenářům a čtenářkám?
Rozhodně neskládáme ruce v klín. Řešíme situaci v Praze, byť s omezenými zdroji. Pracujeme na tom, abychom vytrhli Prahu z osidel Temnoty a navrátili ji ke Světlu, a abychom udělali Prahu opět pohodlnou pro život Světlých.

Obvinění, která vznesl Nejsvětlejší jsou samozřejmě závažná. Redakce se proto pokoušela zjistit informace také od Nejtemnějšího Václava Poláka, který napsal: "Za všechny své podřízené dám obě ruce do ohně". Na dotaz zda byl nějaký důvod, proč nebyl Nejsvětlejší seznámen s plánem, který nastínil ve stanovisku k videu sdělil: "O tom nemohu hovořit". 

Pokud jste zmateni, nejste jediní. Pokusíme se přinést více informací, naše činnost je bohužel limitována skutečností, že se jedná o otevřený případ, nemůžeme si proto dovolit mařit vyšetřování.

4 komentáře:

  1. Osidla Temnoty... je to jasný, z toho oživení mu jeblo!

    OdpovědětVymazat
  2. Vrátil se! Vrátil!

    OdpovědětVymazat
  3. Jedinej kdo je tu zmatenej jste vy, ALice :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ničeho takového si nejsem vědom, ale může být, že takovým nýmandům jako je Nejsvětlejší se důležité detaily nesdělují. Ale nevím.

    OdpovědětVymazat