pondělí 24. dubna 2023

DH zve na veřejné školení

(DH) Vážení Temní Jiní města Prahy,

V reakci na nedávné případy a v zájmu bezpečného soužití v ulicích našeho města se Denní Hlídka rozhodla uspořádat veřejné školení. Naši operativci Vám během něj poví, jak se vyhýbat problémům, kde začínají a končí práva jednotlivce a jak se bránit v případě, že toto bezpečné soužití někdo ohněm a mečem či Šerou modlitbou poruší.

Hlídky mají bohužel práce stále dost a taková školení jsou tedy potřeba. Ať už jste pouze zvědaví, bojíte se výtržníků nebo jste se do nebezpečné situace už někdy dostali, jste vítání.

Součástí školení budou i konkrétní příklady z praxe, se kterými se aktivně sloužící operativci setkávají, a to i včetně vysvětlení, proč bylo dané řešení situace ze strany civilisty rozumné či nikoliv.

Je naší povinností zajistit Vaše bezpečí. Je Vaším právem se bránit a především vědět, jak se bránit.

Zájemci z řad Temných nechť se v úterý kolem šesté večerní dostaví na štáb DH. Přednáška bude probíhat v ohraničeném prostoru na zahradě mimo štábní bariéru.

Za DH Praha
operativec Sherd

5 komentářů:

  1. To soutěžíte s Netušilem, kdo udělá větší fó pá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem si jednou u vietnamců fó pá dával a tejden mi potom bylo špatně!

      Vymazat
  2. Na zahradě? Co je to za přednášku? Vážně tady někdo věří že to napsala DH? Dyt tam není ani zmínka o chlastu, to je jasný podvod !

    OdpovědětVymazat
  3. A to je jako kdo? Takový debilní příjmení v DH fakt není.

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, třeba to povede k menšímu výskytu debilů na silnicích.

    OdpovědětVymazat