čtvrtek 13. dubna 2023

Prohlášení ohledně současného stavu v Praze a role Noční Hlídky v něm

(NH) Vážení obyvatelé Prahy,

V posledních letech jste byli svědky postupného zatemňování našeho milovaného města. Je nám jasné, že některým z vás tato situace vyhovuje, ať už z vlastní volby či nezávisle na vaší vůli. Nicméně, nemůžeme zapomenout na ty, pro které je Praha domovem a kteří si přejí žít v míru, potažmo světle.

Město Praha bylo vždy místem, kde se různé síly a zájmy střetávaly, ale rovnováha mezi světlem a tmou byla zachována. Nyní však tento křehký stav rovnováhy může být narušen, a je na nás všech, abychom se spojili a bojovali za zachování našeho společného domova.

Vyzýváme vás, obyvatelé Prahy, abyste nám pomohli uchovat naše město pro všechny, a zajistit, že žádná strana nebude zásadně převládat nad druhou. Společně můžeme pracovat na udržení rovnováhy mezi světlem a tmou, aniž bychom používali násilí nebo destruktivní metody.

Pokud potřebujete pomoc nebo podporu, ať už jste na straně světla či temnoty, můžete se obrátit na Noční Hlídku. Nejsvětlejší Ian Smith a hlídkaři jsou připraveni poskytnout podporu a asistenci nezávisle na vaší příslušnosti.

Je důležité si uvědomit, že ničím cílem není šířit světlo ohněm a mečem, ale hledat společně řešení, která budou prospěšná pro celé město. Věříme, že dialog a spolupráce mezi všemi stranami mohou přinést pozitivní změny, aniž by došlo k eskalaci násilí.

Rádi bychom připomněli, že nezávisle na vaší pozici ve městě, se můžete obrátit na Noční Hlídku a Nejsvětlejšího Iana Smitha, kteří se zaručují za poskytnutí pomoci a spolupráce. Společně můžeme zajistit, že Praha zůstane místem pro všechny.

Telefon na NH: +420603983439

Telefon na Nejsvětlejsího: +420777123644

12 komentářů:

  1. Proboha nechoďte tam! To je jednom pro světlý. Když jste Temnej, už od nich neodejdete, je to jenom záminka, aby vás mohli v klidu zabít. Jako Lucii

    OdpovědětVymazat
  2. Abyste zase jen vyvěsili plakátek? Díky nechci. Dyť i tady v novinách se o tom psalo:
    "Jsou to už čtyři dny a Hlídky nepodnikly žádné kroky krom vyvěšení plakátu na štábu. Toto jediné úsilí jsem měl tu smůlu zřít na vlastní oči při registraci."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sami by potřebovali pomoct, chudáci. Není divu, že je Praha temná, když má tak neschopnou NH. Akorát sladký řeči a důležitý prohlášení, to by jim šlo.

      Vymazat
  3. Co je tohle za komunistickej žvást?

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. něco něco, málo světla, něco, násilí nebo destruktivní metody, něco, změny k eskalaci násilí, víc číst nepotřebuješ

      Vymazat
    2. Jakože aby tu bylo víc světla, budeme eskalovat násilí? Jo, to by tak sedělo.

      Vymazat
  5. To si ten svetlej masti ego, nebo jako co?

    OdpovědětVymazat
  6. No do hajzlu - a já se celej život snažím žít v míru, potažmo ve tmě, kde do mě nebudou kérovat nějaký světlý dobroserové.

    OdpovědětVymazat
  7. A proč? Mě se taková Praha líbí. Jestli vám ne, tak jeďte někam do Světýlkova, kde o vás budou stát.

    OdpovědětVymazat
  8. Ha ha nechat si pomoct od Světlejch? Leda tak do hrobu, díky nechci.

    OdpovědětVymazat