úterý 24. února 2015

Pohřešuje se upírka!

Od začátku února se pohřešuje Beáta Králová, mladá upírka z Černého Mostu.
Slečna Králová je fotografkou na volné noze původem z Přerova, v Praze žije asi šest let. Kvůli práci často vyrážela na dlouhé výpravy do přírody, navíc je velmi introvertní a samotářská, takže se po ní její přátelé začali shánět až v posledních dnech, když jim začalo být podezřelé, že se tak dlouho neozvala. Naposledy s ní jeden z nich mluvil 5. února.

Podle přátel slečny Králové to v jejím bytě nevypadá, že by odjela na delší pracovní výlet - všechna zavazadla, která obvykle používá, dokonce i všechny stativy, objektivy a další příslušenství k fotografování byly na svém místě, chyběl pouze kabát na věšáku, boty a její nejoblíbenější fotoaparát. Telefon nejdříve nezvedala a poslední týden je nedostupná, na sociálních sítích se neobjevila online v postatě od doby, kdy o ní naposled slyšeli.

Lidskou policii se snaží držet stranou a žádají Hlídky a veřejnost pražských Jiných o pomoc.

Beáta Králová je asi 175 cm vysoká mladá žena, má pihatý obličej, hnědé vlasy a oči. Nosí velké kulaté brýle a pravděpodobně u sebe má fotoaparát značky Nikon. Je velmi plachá a moc toho nenamluví. Oblečená obvykle chodí ve volném, o několik čísel větším oblečení.

Přátelé slečny Králové si nepřejí být jmenováni, proto s jakýmikoliv informacemi kontaktuje některou z pražských Hlídek a také mně na mailu lavkova.denisa@gmail.com. Za cokoliv, co by mohlo pomoct Beátu najít, budou její přátelé velmi vděční.

Denisa Lávková

Žádné komentáře:

Okomentovat