sobota 9. dubna 2016

Vyjádření Nejvyšší upírky: vztah společnosti k upírům

Vzhledem ke stoupající nenávisti vůči nám, upírům bych všem pražským jiným něco vzkázala.

Opravdu se domníváte, že za dobu mého dohledu vše zůstalo ve starých kolejích? Jako za vlády Vlada nebo anarchie před mým nástupem, kdy gangy bojovaly o každý metr svého území a nebraly ohled na to, kdo bude zastižen v křížové palbě?

Ráda bych poukázala na některé výsledky naší činnosti za poslední dva roky.
- Šli jsme po stopách některých drogových dealerů a postupně jsme je, včetně jejich centrál, odstranili.
- Smrtelná ruská mafie ve Stodůlkách a čínská v Kobylisích se přestaly rozmáhat a přestaly utlačovat lidi. Známe jejich slabá místa, a pokaždé, když se začnou rozlézat a rozmáhat kam nemají, dostanou přes prsty.
- Nabízíme ochranu lidí, jiných a jejich majetku – ovšem pouze, pokud si to přejí. O žádné vydírání a podobné věci nemáme zájem. Zřejmě v jiných stále zůstalo zakořeněné povědomí o tzv. výpalném, které vybíraly kdysi gangy. Ochrana je práce za peníze, jako každá jiná a nutit ji někomu nemáme v úmyslu. Pokud se tak stává, jděte za pražskou hlídkou (Denní nebo Noční hlídka) nebo za mnou a ohlaste to.

Berte na vědomí, že změnit vše od základu jde velmi pomalu a je to zdlouhavý proces. Navíc je potřeba spolupráce i druhé strany, to jest vás ostatních.
Občanskou válku a nepokoje v Holešovicích jsme nezačali my. Nikomu nic nevnucujeme ani nevyhrožujeme. Pokud vám někdo vyhrožuje, máte s ním problémy a je to upír, obraťte se na mě nebo na hlídky.

Ještě jedna prosba na všechny. Nabádám vás v dobrém úmyslu, abyste neporušovali Velkou dohodu nebo nepomáhali jiným, kteří ji porušují. Např. skupině anarchistů, kteří se snaží vnést do našeho města chaos a rozbroje. Hlídky jsou tu pro nás všechny a pokud jsou v ohrožení, měli bychom se za ně postavit. Kdo z vás bude mít nějaké informace o pobytu této skupiny, popř. jejich pohybu, ať to neprodleně nahlásí DH nebo NH. Bez jejich práce a těžké dřiny by nebyla Praha tím čím je. Nenechme si narušit rovnováhu a klid Prahy.

Děkuji za vaši pozornost. Nejvyšší upírka města Prahy Marie Bitová

4 komentáře:

  1. My tě ochráníme, pokud si to přeješ. A pokud si to nepřeješ, tak ti vykrademe auto, rozbijeme okna, posprejujeme dveře, "hodný pán" ti vyzvedne děti ze školy a doprovodí domů... dokud ti nedojde, že si tu ochranu vlastně přeješ ;-) Pěkně děkuju, nechci.

    OdpovědětVymazat
  2. Přestaňte si hrát na chudinky, ubožáčky a oběti. Kdybyste se neorganizovali do regulérní mafie, tak byste byli úplně stejně v pohodě jako vědmáci, vlkodlaci nebo kdokoliv jiný. Ale to vy ne, vám to nedá. A takhle to končí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo hrdino. Pověz mi co jsi udělal pro holešovice ty za ty dva roky? Že bys na to potřeboval víc lidí? Nebo organizaci? Ty hnusnej mafiáne!!
      Žádný strach. Gribojedov to všechno změní ... tím, že založí organizaci ... a všechny vyzbrojí ... v žádném případě to nebude jako mafie. Vždyť oni nikomu nevyhrožují a nikoho nezabili, protože oni jsou lepší a znají morálnější a nenásilné cesty jak to vyřešit. Žejo hrdino.

      Dost by mě zajímalo jak by čerpání vypadalo, kdyby se provádělo jenom na jednom člověku (vždyť je to tak neškodné)

      Vymazat