pátek 25. listopadu 2016

Otevřený dopis Václava Poláka pražským upírům

Všem upírům města Prahy:
Mnozí z Vás si mou osobu spojují s nechvalně známým případem upířího vraha. Stejně jako lidé, i my bohužel děláme chyby. Důležité je se z těchto chyb poučit a neopakovat je. Já jsem si své chyby vědom a nehodlám podobný tragický omyl opakovat.
Bohužel se takové věci u mnoha Hlídek na světě řeší dohodami. S tímto jednáním nesouhlasím a proto jsem vyjednal u pražské Nejtemnější, aby jakékoliv přerušení legálního lovu mělo nulovou toleranci a bylo velmi tvrdě trestáno.

Václav Polák

13 komentářů:

  1. A budou mít stejnou nulovou toleranci třeba upírské lovy bez licence?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, vydají za tebe jinou licenci, Evina ti řekne bububu, teď mi něco dlužíš, a nechá tě běžet. Dřív to dělala Mařenka, ale s tím je teď holt útrum.

      Vymazat
    2. a pak se upiri divi, proc je lidi nemaj radi!!!

      Vymazat
    3. Řešení je nasnadě. Zrušte všechny licence a bude po problému. Vědmáci nebudou muset střílet upíry, každej lov bude rovnou o zabití člověka a právně máme jasno. Tahle divná cochcárna skončí!

      Vymazat
    4. Tak si zvol Lexxu, ta ti tu licenci sebere, výsledek stejnej ;-)

      Vymazat
  2. Proč? Co tě sakra vedlo k tomu ho nechat jít? jednoduchá otázka, odpověď z tebe člověk nedostane

    OdpovědětVymazat
  3. Byl to vědmák co? Co když by se Malinovka hecla a vypsala mu na to povolenku? Měl bys koule přesto jít a urvat mu hlavu?

    Neměl...

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený pane Poláku,
    my Vaše jednání schvalujeme. Nezachoval jste se jako ochránce upíří komunity, ale jako pořádný Temný hlídkař. V životě se prostě občas stává, že se zájmy dvou Temných střetnou, a pak oba udělají maximum pro to, aby dosáhli svých cílů. Nejinak se tomu stalo i tady, a vědmák vyhrál. Nepoužil k tomu čestných prostředků, ale ani nadměrné síly, nezpůsobil žádné škody v okolí a neohrozil utajení našeho světa. Prosadil si svojí agendu, na úkor ostatních, a i úspěšně prokličkoval následnými právnickými oplétačkami. To musíme jako ostatní Temné ocenit coby dobrý výkon.

    S pozdravem,
    Vědmy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takze jako temna hlidka ma chranit temny i kdyz delaj bordel??? jdete do haje!

      Vymazat
    2. Vy jste dobrý :D vo co, že když by to dopadlo obráceně, tak byste prskaly a pičovaly, jakej byl ten vědmák chudáček a upír si na něj neměl vůbec co dovolovat. Dvojí metr kam se podíváš.

      Vymazat
  5. hm, hezký. jenže víš co, nejvyší upír není o ohnutým hřbetu, nejvyší upír je nejvyší, protože je silnej. nesehnu se před polityckou loutkou, já chci, aby nám naše nová šéfová dokázala vydupat to, co potřebujeme. protože to pomůže jí, protože to pomůže nám

    OdpovědětVymazat