úterý 6. března 2018

Aeskulapova škola v Praze

(Sdělení Aeskulapovy školy) V Praze nás dříve znával snad každý - přezdívalo se nám „Cech apatykářů“. Této naší reputace se nezříkáme, ale Aeskulapova škola je víc než jen jeden z dodavatelů surovin pro rituální magii. 
V první řadě jsme tradiční společností léčitelů, v níž se sorores a fratres Aesculapii sdružili za účelem společného studia a zkoumání léčivé magie. Protože ve vědění je moc a s mocí přichází i odpovědnost, snažíme se v rámci našich možností pomoci světu, v němž žijeme. V moderní době je většina našeho snažení obrácena k zemím „třetího světa“: ke snaze o zlepšení životních podmínek lidí a boj proti nemocem v chudých krajích jsme museli přidat i snahu o zachování Země ve stavu, v němž se na ní bude dát žít. Ač jsme světlí, nechceme to označit za „boj za věc světla“. Snad i mnozí temní uznají, že v současném „globalizovaném“ světě je prevence rizik spojených s bídou, epidemiemi a ekologickými katastrofami něco, co přinejmenším nejde proti jejich zájmům.

Co můžeme nabídnout Praze? Především jsou to naše komerční aktivity tak, jak je provozoval Cech apatykářů. Nabízíme suroviny pro rituální magii, široké spektrum hůlek a amuletů, studijní literaturu... Široká mezinárodní základna nám umožňuje zajistit i velmi vzácné suroviny a raritní magické předměty. Rádi zprostředkujeme prodej vašich výrobků i výjimečných předmětů a surovin, pro které nenaleznete uplatnění. Sorores et fratres Aesculapii vám též nabízejí pomoc a konzultace ve studiu léčivé magie a samozřejmě i své služby, od běžného lékařského rituálu přes dlouhodobou péči o komplikované případy až po zajištění profesionálního týmu pro care under fire and medical evacuation v rizikových a bojových situacích.

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Kontakty na Aeskulapovu školu:
    aesculapii@seznam.cz
    Brandon MacLeod: 606487658
    Fiona MacLeod: 778706781

    OdpovědětVymazat
  3. Jo jo, snažíme se pomoci světu, ale vám nabídnem komerční aktivity. Židi jsou to a nic jinýho.

    OdpovědětVymazat