středa 20. března 2019

(Aktualizováno) Nákaza na nejvyšších místech Denní hlídky

(RL) Včera ve večerních hodinách operativci Noční Hlídky za asistence Denní Hlídky zpacifikovali Nejtemnějšího Václava Poláka.

Jiná Pravda byla svědkem dramatického zásahu Hlídek proti nejvýše postavenému představiteli jedné z nich, Nejtemnějšímu Václavu Polákovi. Před zásahem pro Jinou Pravdu situaci stručně objasnil hlídkař DH Petr Kreuzwald slovy: "Jestliže jsou oficiální struktury hlídky narušeny, nezbývá než se uchýlit k výjimečným opatřením."

Celá akce byla Hlídkami pečlivě připravena jako past s využitím a pravděpodobně i s nepřímým zapojením Inkvizice. Když Nejtemnější Václav Polák opouštěl Inkviziční tribunál, na nějž byl předvolán, obě zásahové jednotky již byly připravené, vyzvali ho aby se nechal zadržet a když se dal na útěk tak se pokusili ho zadržet. Přesto, že se Nejtemnější Václav Polák pokoušel svým kolegům uniknout tak byl nakonec zastaven hlídkařem Müttermüllerem, který dobře odhadl ústupovou trasu Nejtemnějšího a spolu s hlídkařkou Vörösmarty-Konrádovou mu zkřížili cestu. Nejtemnější Václav Polák zahnaný do kouta vyzval hlídkaře Müttermüllera na "čestný souboj v Šeru", který během několika chvil prohrál. Do jaké míry na prohře Nejtemnějšího Václava Poláka nesl trest, který mu Inkviziční tribunál udělil a zda byl takový trest udělen "na míru" očekávanému vývoji situace lze pouze spekulovat.

Poté, co byl Nejtemnější Václav Polák vyřazen obě Hlídky okamžitě začali zajišťovat jeho stabilizaci a léčbu. Ukázalo se, že Nejtemnější Václav Polák se totiž stal obětí nákazy, kterou v Praze šíří nechvalně proslulá Zdislava. Podle dostupných svědectví byl Nejtemnější Václav Polák a šéfka operativy DH Josefína zraněni na výjezdu proti nakaženým a jejich léčba nebyla dostatečně včas podchycena. Zde můžeme citovat nejmenovaného Hlídkaře, který vše shrnul slovy "To sme to zosrali."

Podle dalších zjištění Jiné Pravdy léčba Nejtemnějšího Václava Poláka bohužel selhala. Je pravděpodobné, že nákaza byla v jeho případě tak pokročilá, že nešla vyléčit známými postupy. Podle našich informací se Nejtemnější Václav Polák po neůspěšné léčbě pokusil uprchnout, ale byl Hlídkami opětovně zadržen a je udržován ve "stabilizovaném" stavu zatímco Hlídky hledají funkční léčbu.

Denní Hlídka k dramatickým událostem vydala oficiální tiskové prohlášení:

"Vážení pražští Jiní,

rádi bychom tímto informovali o událostech, ke kterým došlo ve vedení DH v posledních dnech.

Nejtemnější města Prahy Václav Polák a šéfka operativy Josefína se stali oběťmi nákazy, kterou v Praze před rokem začala šířit Zdislava. Vlivem řady nešťastných událostí se nepodařilo nákazu včas podchytit, takže oba skončili ve stadiu, kdy již nejsou zcela sami sebou a jejich mysl a chování jsou do značné míry ovládány nemocí.

Václava Poláka se nám podařilo včera ve večerních hodinách najít, zadržet a podniknout kroky pro jeho záchranu. Nejtemnější se v těchto okamžicích nachází ve vážném, nicméně stabilizovaném stavu a zůstává zatím mimo službu. Situaci aktivně řešíme, ale samozřejmě se nadále věnujeme i ostatním povinnostem, které nám služba v DH ukládá.

Dále chceme veřejnosti oznámit, že šéfka operativy Josefína je stále pod vlivem nákazy. Josefínino útočiště aktuálně neznáme a může se stát, že se s ní civilní Jiní setkají v ulicích. V takovém případě důrazně žádáme všechny civilisty, aby zahájili urychlený ústup a Josefínin výskyt bez zbytečného odkladu nahlásili Hlídce. Josefína není momentálně sama sebou, může být agresivní a velmi nebezpečná. Prosím, nehrajte si na hrdiny, osamocený Jiný proti ní nemá šanci.

DH samozřejmě velmi aktivně spolupracuje s kolegy z NH a děláme vše pro to, abychom Josefínu našli a vyléčili. Za jakékoliv informace budeme nesmírně vděční.

Za DH Praha
Dominika Vörösmarty-Konrádová
PR oddělení pražské DH"

1 komentář:

  1. "vyzval hlídkaře Müttermüllera na "čestný souboj v Šeru", který během několika chvil prohrál..."

    Tolik ke kompetencím Nejtemnějšího. Eva S. nechala Prahu v dobrých rukách.

    OdpovědětVymazat