sobota 7. května 2022

Inkvizitoři přepadeni

(RL) Včera před jedenáctou hodinou večerní, v parčíku u ulice Lumírova, byla přepadena trojice inkvizitorů pěti neznámými útočníky.

Podle dostupných informací byl útok na inkvizitory pečlivě naplánován a samotné přepadení bylo zakryto manipulací s pravděpodobnostními liniemi. Inkvizitoři, byli přepadeni ze dvou stran a byli rychle útočníky přemoženi. Co se stalo s inkvizitory a proč byli přepadeni není redakci známé.

Noční i Denní hlídka, spolu se zástupcem Inkvizice, na místo dorazili až delší dobu poté, aby našli místo konfliktu s nalíčenými pastmi - zvonečky, které při interakci otevřeli portály z druhé hladiny Šera z nichž pak na hlídkaře zaútočili lidé ozbrojení noži. Tito útočníci však pro hlídkaře nepředstavovali vážné ohrožení a pikantním problémem se pak stalo jak uklidit bezmála třicet mrtvých, kteří se po zásahu hlídek na místě nahromadili. Poté co se podařilo hlídkařům situaci dostat pod kontrolu a mrtvoly naložit do všech dostupných vozů, včetně automobilu redakce Jiné Pravdy, se hlídky rozjeli za svými dalšími povinnostmi.

Bohužel i po odjezdů hlídkařů zůstalo více otázek než odpovědí. Souvisí přepadení inkvizitorů s tím, že inkvizice plánuje do Prahy stěhovat svou centrálu? Kdo jsou neznámí útočníci a kdo je tajemný muž, jenž útok zakryl (jeho značku redakce našla na místě a níže přikládá)? Kdo a jak posílá lidi do Šera, a může to být Thule, kdo za přepadem stojí? Po odpovědích budeme pátrat. Je však jisté, v Praze momentálně působí silná organizovaná zločinecká skupina s neznámou agendou...

7 komentářů:

  1. The worms will live in every host
    It's hard to pick which one they hate the most
    The horrible people, the horrible people
    It's all anatomic as the size of your steeple
    Capitalism has made it this way
    Old-fashioned fascism will take it away

    OdpovědětVymazat
  2. Proč se smějou thuleni?
    Protože jsou zhulení

    OdpovědětVymazat
  3. Waauu to jako nikdo z potentátů neumí spopelnění? Tpč to je úroveň. Kam sme se to dostali?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím vás... vyřešili to, tak co? Mě víc zaujalo, že na ně naskákali lidi. Jestli si i ty inkvizitory vyndala partička mudlů, tak co se to sem cpe za inkvizici? A vůbec - jak přežije člověk v šeru? Nemělo by ho to zabít?
      Dřív bylo všechno lepší. I šero...

      Vymazat
    2. moje řeč. a zřídla byly větší a vědmičky povolnější, to byly časy...

      Vymazat
    3. No, chápu, že pro někoho, kdo běžně unese 1200 Mg, je to nepochopitelné.

      Vymazat
  4. Škoda, že jsem tam nebyl. Pacifikování horkých hlav a boj s převahou (počet na jejich straně, váhová převaha na mé) je moje specialita. Ještě že tam nikdo z hlídek nepadl. To bych si svojí neúčast vyčítal. ChB

    OdpovědětVymazat