neděle 23. dubna 2023

Máte trauma z Hlídek?

 Vážení čtenáři Jiné Pravdy,


Jsou věci, které zanechají na člověku traumatickou stopu, ale co když jsou tyto činy prováděny samotnými hlídkami, které mají chránit naše bezpečí? Ano, čtete správně. Vydírali vás? Byli jste nuceni dělat něco proti své vůli? Vypáčili z vás sérem pravdy intimní informace? Tyto praktiky jsou nepřijatelné a je na čase s tím něco udělat.


Pokud trpíte poruchami spánku, pociťujete nedostatek energie a únavu, potřebujete poradit v oblasti závislostí, nebo jste se ocitli v nelehké životní situaci, neváhejte a obraťte se na mne. Jsem zde pro vás a pomohu vám najít řešení vašich problémů.


Nemusíte se za své problémy stydět. Věřte, že nejste sami. Mnoho lidí se ocitlo v podobné situaci jako vy a potřebují pomoc. Pokud trpíte syndromem vyhoření nebo chronickým stresem, jsem tu pro vás.


Jsem MUDr. Petr Blažek, Ph.D. a chci vám pomoci. Zavolejte mi a najděme spolu řešení vašich problémů. Věřte, že spolu to dokážeme překonat.


S pozdravem,


MUDr. Petr Blažek, Ph.D.

792 464 924


22 komentářů:

  1. Co to sakra je za píčoviny?! Kdo je ten sráč Blažek?

    OdpovědětVymazat
  2. Uklidni se, to je jenom nabídka pomoci. Nevidím na tom nic špatnýho.

    OdpovědětVymazat
  3. To sedí, hlidkari nejsou policajti, ale kati!!! Mýho kámoše sebrali neprávem a když ho pustili, byl úplně mimo. Už nikdy nebyl ten samej pohodovej kluk!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Řešení našich problémů? LOL to je easy! Pryč s hlídkami.

    OdpovědětVymazat
  5. Věříte těmhle kecům? Stejně to je jen sračka co si ti "hlídkaři" aby nalákali další oběti. Dost možná to dělaj dohromady.

    OdpovědětVymazat
  6. ten jejich obrateň mě držel tak silně, že mám modřiny na rukou, a to nemluvím o šrámech na duši!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Kámo, co seš zač?
    Před jménem máš MUDr., ale místo toho, abys mi předepsal Pudr, mluvíš jako JUDr.

    OdpovědětVymazat
  8. uplne jak utrzeni ze retezu mislim ze ty hlidky by se mnely zakazat!!!!!%!!!%!!%

    OdpovědětVymazat
  9. Ty se nejdřív nauč pořádně psát, než vlezeš na internet, ty anonyme. Očividně bys taky potřeboval na chvilku strčit do chládku, primitive.

    OdpovědětVymazat
  10. komu tykate tosi laskave otpustte sousedka ma kamaradku kterou deni hlidka skenovala ve spodnim pradle to vam pride normalni!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se hold měla kámoška před podezřelejma aktivitama voblíct!

      Vymazat
  11. Jsem rád, že se o tom konečně mluví. Hlídky se starají jenom o mentální útoky, ale mentální zdraví jejich rezidentů je jim úplně jedno. Fandím Vám, pane doktore!

    OdpovědětVymazat
  12. noční hlídka má uplně v piči nějaké dohlížení na dodržování dohody, akorát buzerujou a léčí si svoje mindráky na slušných vlkodlacích, nechápu jaktože je ještě nikdo nezrušil

    OdpovědětVymazat
  13. Moji sestru chytili, ztloukli do bezvědomí temní hlidkari. Pak ji zvedli a nechali s výhrůžkami jít!!! Toto není správné chování. Mají nám pomáhat a chránit nás !!!

    OdpovědětVymazat
  14. S takovýmhle přístupem Hlídek budete mít brzy plnou ordinaci k prasknutí.

    OdpovědětVymazat
  15. Voni jsou náckové, to je jasnej fakt, že jo. Se vyžívaj v takovejch praktikách. Se nedivim, že jim z toho šplouchá na maják.

    OdpovědětVymazat
  16. Vy vůbec nechápete, že tohle je nabídka zejména pro hlídkaře! Ti jsou ze sebe traumatizovaní úplně nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  17. Upozorňuji čtenáře JP, že úvodní odstavce inzerátu implikují značné nedostatky v oblasti znalosti Velké Dohody na straně pana Blažka. Není možné vyloučit, že se jedná o podvodníka, pokoušejícího se dostat k vašim osobním a citlivým údajům. Dávejte pozor, komu v online prostředí důvěřujete!

    OdpovědětVymazat
  18. Řekl anonym .... lol :D

    OdpovědětVymazat