čtvrtek 24. listopadu 2022

Staré "dobré" Hlídky

(RL) Noční hlídka v Praze poněkud přiostřila. Začala s významnýn pomrkáváním "upozorňovat" kam chodit a kam ne ... pochopitelně pro vlastní bezpečnost. Šušká se o občasném vypršení agónie zadržených temných. A kdo nepochopí pomrkávání, tak inkasuje ránu z milosti na soukromou povolenku hlídkaře. Někdo by mohl tvrdit, že osoba, která usilovala o členství ve WhiteFistu by neměla být vůbec operativcem, nebo alespoň nechat svou bílou pěst v hlídkařské rukavici. Je ale skutečný problém Krista Černá se svojí bílou "spravedlností"?

Tato nová manýra Noční hlídky neunikla bdělému oku vedení Denní hlídky. Sám Nejtemnější se nechal opakovaně slyšet, že tak on si výkon práce hlídek nepředstavuje. Obecně prý sice jde uznat, že se stále nová praxe Noční hlídky pohybuje v rámci Velké dohody, ale i tak zachází do extrémů. Je sice krásné slyšet, z pohledu jedné z nejvyšších autorit v Praze, že takové chování je u Noční hlídky odsuzováno, ale faktem je, že praktika "rychlé spravedlnosti" na hraně Velké dohody je něco, co se Noční hlídka naučila právě z letité praxe hlídky Denní. Václav Polák stěží může z pozice člena Lexiny společnosti kázat o tom, kdo má být v hlídce v jakém spolku a to, co dnes k velkému překvapení Denní hlídky zažívají temní, není pro světlé v Praze z praxe Denní hlídky žádná novinka. Hlavní šok Nejtemnějšího je nejspíš to, že Noční hlídka srovnává krok a přebírá právě jeho "best practice".

Budeme svědky další eskalace tohoto závodu obou hlídek? Dočkáme se situací, kdy ozbrojení hlídkaři přijedou do akce, všechny zabijou, vymění si povolenky, vydají prohlášení a vyšetřováním se zabývat nebudou vůbec? Pokud vše půjde takto dál, tak právě to může být nový hlídkařský "best practice".

39 komentářů:

  1. Battle Royale! Ty zdegenerovany svine v hlidkach co zerou maly deti uz proste uplne zesilely! Pozabijejte je driv, nez oni pozabijej vas!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by Krista mohla přijít pobodat kdykoliv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale na tebe Krista ani nepohledne, zato tě pobodá celá hlidka..

      Vymazat
  3. To že DH nedělá svou práci a proto nás tím světlí aktuálně válcují je veřejně známá věc. ALE to že nejsou schopni Kristu ani oscanovat což je základní práce hlídkaře... Hned by jsme věděli že ten cejch má.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned by jsem ty nekompetentní fušery z DH vyměnil

      Vymazat
    2. DH je poslední dobou drsná jak lesbický porno....

      Vymazat
    3. Třeba ji brzo oskenuje Novotný jestli víte co tím myslím

      Vymazat
    4. Hele ty chytraku, když jsi tak drsnej a myslíš, že to budeš dělat líp, tak to bez vyzkoušet. Podle mě, kdyby to byla taková brnkačka, tak by jich tam bylo víc.

      Vymazat
    5. Možná že kdyby stihli někdy vystřízlivět stačila by jich polovina

      Vymazat
    6. Někdo jinej by to asi dělat měl, když Denní Hlídka nezvládá! Za co si je platíme? Dřív se světlušky v celým městě štípali prdelí osmičku drát, jak byli posraný ze zabijáků Černý hlavy a když si někdo zkusil stěžovat, Eva s ním zametla v soudní síni! A dneska? Světlý si dělaj co chtěj a co se povídá, tak Polák u tribunálu ani nedokázal nechat potrestat nočníka, kterej něco brutálně posral. To se ani neodvážili ještě přiznat! Jaký průsery nám ještě DH tají?

      Vymazat
    7. Ty vole! My je platíme? Jsem myslel, že jsou založený hlídky Velkou dohodou. A tedy, že musej bejt. Jinak by to byl průser!
      A já tedy radši nechci vědět, jestli je někde nějakej průser. Sladká nevědomost, ne?

      Vymazat
  4. Tak na jaře se tu na Jiné Pravdě DH chlubila, že mají proti NH novou, čerstvou strategii "brutální síla" a teď fňukají, že jim světlí začali oplácet stejnou mincí? Cry me a river, baby!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. !Bílá síla! Vykopejte temné z Prahy NH

      Vymazat
    2. https://www.youtube.com/watch?v=llh3aHE6R-g !!

      Vymazat
  5. To by se za Schwarkoppové nestalo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně moje slova. Za Schwarzkoppové bylo líp! Teď tu máme akorát Polákovu bídu!!!!

      Vymazat
  6. A nejvtipnější je, když DH káže světlým o morálce, ale svoboda je pouze pro ně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rohu ulice vrah o morálce káže...

      Vymazat
    2. A není Světlo o altruismu a Tma o egoismu? Morálka se tak týká obou stran, ne?
      To si opravdu jiní pletou Světlo a Tmu za Dobro a Zlo? Ty vole! Asi by se měli vrátit do výcvikového centra.

      Vymazat
  7. To není best practice, ale projev zoufalství. Vyeskalovat situaci do zbytečného konfliktu, protože ji nedokážu změnit rozumně a pozvolna, je bytostně světlé a v základu padlé na hlavu. Možná jim došlo, že svět se nestane sluníčkovým jen skrz naivní pánbíčkářské kecy online...tak překvapení, protože v otevřeném konfliktu se taky svět zlepšuje dost špatně. Praha je pořád temná. Neserte kde spíte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, vypadá to tak. Zvíře zahnane do kouta je taky agresivní a pouští se do bezhlaveho úročení kolem sebe. Zda se, že NH už neví kudy kam, tak začala stupňová agresivitu. Tohle ale nechceme! Je to fuj!

      Vymazat
    2. Přesně... Já myslel, že právě hlídkaři mají být tím vzorem pro nás, kteří vše řeší nejdříve slovně v klidu a ne že budou tahat "zbraně" při první příležitosti, jako to dělají poslední dobou z NH.

      Vymazat
    3. Grrrvrrr... Jsem starý vlkodlak a vždy jsem spory řešil silou. Když mi ale nová praxe NH ukázala, kam by to mohlo vezt, pokud by se tak chovali všichni jiní, začal jsem uvažovat o změně smýšlení... Hvrr... Vyzývám tedy tímto všechny, nenechte si to líbit! Postavte se tomuto moru, který se nyní mezi námi šíří!!! Hvrrraaaa...

      Vymazat
    4. Takže DH celá léta "eskaluje situaci do zbytečného konfliktu", ale když NH začne používat jejich praktiky proti nim, jak tu píše i sám pan Libový, tak je to najednou projev zoufalství?
      Tady je někdo hořkej, že se mu nedaří a ventiluje si frustraci na internetu

      Vymazat
    5. Zklapni, ty tomu nerozumíš!

      Vymazat
    6. Nepopulární názor: potkala jsem NH a chovali se slušně. Problém vyřešili a ten jejich silný obrateň byl moc charismatický. Jsem upírka, ukamenujte mě za pravdu.

      Vymazat
    7. Nene :D :D Obratni NH chodi honit do komentaru na JP? :D :D :D

      Vymazat
    8. Který obrateň, že je charismatický? Já žádného takového nepotkala. Jako normální chlapi. To mi ho tedy někdy musíte ukázat.

      Vymazat
  8. Je to tak! Já jsem obrateňka a rozhodně se mi nelíbí, že by nás Jiné hlídky takhle vyhladili. My tu nechcem takový zlo! Říká se, že temní jsou zlí, ale to pravé zlo, kterého jsme svědky, přichází z rukou právě NH... Nemůžou jenom tak zabíjet Jiné! A proto souhlasím s předchozí výzvou... Musíme se smeknout a ukázat NH, že takhle prostě ne! Když se všichni spojíme, ne jako světlo a temní, ale všichni jako Jiní, tak bychom to mohli zastavit!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasněěěěě.... pojďme se my všichni Světlí spojit, aby všechny prasárny mohla dělat zase jen DH, aby šikanovali zase jen temní nás, tak jako dřív. Jasněěěě... to dává logiku. Nespadla jste v dětství na hlavu?
      Za mě- jen ať se do toho světlí hlídkaři pustí a vypráší temným pořádně kožichy!! Noční Hlídko, jste naši zlatí hoši, naši hrdinové!

      Vymazat
    2. Světlušky mi pomohli když se na mě DH s prominutím vysrala. Svoje chyby určitě maj. Ale za mě reálná zkušenost je víc než kecy na internetu

      Vymazat
    3. Takžde bude lepší když si DH bude dělat co chce bez dozoru. To zní jako výborný nápad. Akorát že vůbec

      Vymazat
  9. Ojda! (to je ale divný citoslovce) to nám to tu hezky eskaluje. :)
    Já si pamatuju, že si jednou jedna skupina jiných slíbila, že pobije každýho WF dezoláta, na kterýho přijde. Té skupině se říkalo "elitní zabijáci černý hlavy". Pravda, poněkud úsměvný název, nicméně si nepamatuji že by se s časem na tom slibu něco změnilo. Změnilo se leda tak to, že někteří z té skupiny jsou nejtemnějšími v jiných evropských metropolích a jiných pozicích moci.

    Takže asi ať si WF přijednou, nebo tady naberou nějaký nový dutý hlavy. Hřbitovy jsou plný inteligentů se "super nápadem".

    Jakože, dělat věci který tak nějak potřebuju dělat .. ok, ale dělat je tak, že o tom vycházej články v novinách ... moc, moc hloupý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak by se musely pobodat všichni novináři. Všichni novináři jsou zlo.

      Vymazat
    2. Pane Novotný měl by jste dát Polákovy flákanec. Třeba už se z toho dlouhého alkoholového dýchánku probere.

      Vymazat
    3. Rudolf Libový náhodou bobodat nezasluhuje. Rudolf Libový tříbí hlídkaře. Když dělají práci blbě - jsou v novinách, protože prostě okolo dělají moc velký povyk.

      A k tomu alkoholu ... vy byste chtěl jednat s NH střizlivý? Pokud ano, tak jste nikdy nejednal s NH. :)

      Vymazat
    4. A kdo by chtěl jednat s Novotným strízlivý

      Vymazat
  10. celá NH by měla podat denisi a táhnout, když tu sbudou jen temní bude nám líp! prič s NH!

    OdpovědětVymazat
  11. Hmmm, koukat se, jak navzájem pobijete, by bylo zabavné. Ale nechat vám lidi jako rukojmí a korist bez ochrany? Bychom pak prestali být světlí.

    OdpovědětVymazat