neděle 20. listopadu 2022

Vyjádření DH Praha ke článku "Noční Hlídka tvrdě zasahuje"

(DH) Vážení pražští Jiní,

V zájmu poskytnutí veškerých informací veřejnosti bych se za pražskou Denní Hlídku ráda vyjádřila k článku "Noční Hlídka tvrdě zasahuje".

To, že vědmák načerpal z osmi dětí po pětatřiceti mazích, je bohužel pravda.

Takové čerpání je Denní Hlídkou považováno za naprosto nepřípustné a odporuje zaběhlým zvyklostem světa Jiných. Nejtemnější, Václav Polák, proto požádal Noční Hlídku o součinnost, a po tom, co děti postižené černými smršťmi uspal, asistoval NH s jejich transportem na místo, kde mohly být černých smrští zbaveny.

Zásah, který zmíněný vědmák provedl, samozřejmě vyžadoval povolení k zásahu příslušné kategorie dle Velké Dohody. Když se ukázalo, že vědmák takovou povolenku nevlastní, DH mu vzhledem k povaze přečinu odmítla poskytnout povolení k zásahu z vlastních zdrojů, aby dala jasně najevo, že jeho chování absolutně neschvaluje.

Krista Černá následně navrhla, že povolenku vědmákovi odpustí, pokud tento pro NH bude po dobu jednoho roku vytvářet a dodávat 40 krevních náhrad měsíčně. Celkový počet 480 krevních náhrad je naprosto neadekvátní hodnotě povolení k zásahu potřebného pro pokrytí provedeného čerpání. Členové NH se vědmáka pokoušeli přesvědčit, aby na tuto dohodu přistoupil, s intenzitou, která vyvolává otázku, zda je NH vůbec schopna zajistit krevní náhrady v potřebném množství.

Vzhledem k neadekvátnosti požadavku NH se vědmák opět obrátil na DH s žádostí o povolení k zásahu a možnost splatit tuto povolenku na vrub DH dle vhodnější dohody. Nejtemnější se v rámci všeobecné ochrany Temných rozhodl této žádosti vyjít vstříc.

Krista Černá rovněž naoko souhlasila, ale po cestě pro potřebné povolení k zásahu vědmáka ubodala v autě a za tento zásah předložila povolenku sedmé kategorie.

Denní Hlídka považuje tuto skutečnost za naprosto odsouzeníhodnou i přes to, že magický zásah jako takový byl podložen povolením. Není možné, aby členové NH brali spravedlnost do vlastních rukou. Velká Dohoda jednoznačně stanovuje, že pokud pachatel nemá patřičné povolení k zásahu, má být žalován a Inkvizice mu má vyměřit adekvátní trest. Denní Hlídka podnikne všechny potřebné kroky k tomu, aby zabránila tomu, aby se takové události kdykoliv v budoucnosti opakovaly.

Za Denní Hlídku Praha
Dominika Vörösmarty-Konrádová
Šéfka operativy

25 komentářů:

  1. Typíčo to čumim- porota, soudce i kat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to všecko v praktickém balení ve tvaru kosočtverce! Volejte dřív, než vás pobodá!

      Vymazat
  2. No moc se mi tomu nechce věřit, ale to ani té první pohádce.

    OdpovědětVymazat
  3. Dohoda je Dohoda, a ať už si tu DH ždíme emocičky jak chce, sama potvrzuje, že podle Dohody to bylo zcela v pořádku. Upíři a vlkodlaci v rámci patřičných povolenek zabíjejí lidi na denní bázi. Nemusí se nám to líbit, ale je to podle Dohody. Když někdo zabije zmrdečka, co kurví život dětem a ještě to má v piči, a odevzdá patřičnou povolenku, je to nejenom v pořádku podle Dohody, ale navíc záslužný čin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo v pořádku? Část I., Hlava I., Článek 1, odstavec 2) Soudní moc je svěřena výhradně Inkvizici.
      Si to možná přečti než začneš soudit.

      Vymazat
    2. Kdo mluví o Části I., Hlavě I., Článku 1, Odstavci 2)? Já mluvím o Části I., Hlavě II., Článku 7., Odstavci 1). Musíš to číst celé, ne jenom kousek ;-)

      Vymazat
  4. Hehe, DHčko tu tak trochu míchá hrušky s jablkama. Velká Dohoda sice stanovuje, že pachatel bez patřičné povolenky má být souzen a trestán Inkvizicí, ale zároveň taky jasně říká, že předložená povolenka pokrývá magický zásah a jeho následky. Trochu mi to přijde, jako by tady někdo, kdo má Dohodě sloužit, chápat všechny její nuance, ba dokonce pomáhat ostatním je pochopit a smířit se s jejími ne vždy příjemnými důsledky, místo toho cíleně podněcoval k nespokojenosti a rebelování právě proti zmíněné Dohodě. Tss tss tss, to mi nějak smrdí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas myslim, že by policajti měli policajtovat. Tydlecty jejich metodiky a analytiky a jiný chytristiky nejsou nevolmylný!! A až mě zabásnou, že sem byl ve špatnou chvíli na špatnym místě, chci, aby tyhle takzvané důkazy posoudil nezaujatej inkvizitor. Nežijem v anarchii přece.

      Vymazat
    2. ty vole, tys to cetl a orientujes se v tom! klobouk dolu!
      ale uprimne je mi jedno co dela krista se svejma povolenkama, stejne jako kdo ji przni...

      Vymazat
    3. Cajk pane Nuance. Budeš teda v pohodě až tě nějakej hlídkař, konající autoritou Velký Fakin Dohody, dostane někam do temný vopuštěný uličky, kde tě následně jako soukromá vosoba s povolenkou prostě ubodá?
      Ptám se pro kamaráda.

      Vymazat
    4. Nebudu. Budu ubodanej, to není v pohodě. Ale když mi takhle někdo ubodá kámoše, nepůjdu si cintat pentli na tydle internety, ale vezmu svoji povolenku, vytáhnu si ho jako službu konajícího hlídkaře někam do temný uličky a pěkně podle Velký Fakin Dohody o taky prostě ubodám.

      Vymazat
  5. Hned se mi zdálo, že na tom samochvalnem clanku neco smrdi. Za Hlidky by mely mluvit jejich ciny a Jiný, kteri se s nima potkali, ne tahle samochvala ocividne vycucana z prstu. Jsem Svetly a za NH se stydim, tohle je posledni kapka, Praha neni pro Svetly dobry misto, odjizdim.

    OdpovědětVymazat
  6. Jó, sice Černá neporušila Dohodu, ale tohle jednání je nechutný. Arogantní pokrytka nebo jak se řekne samici od pokrytce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říká se jí passy. To, pokud mohu přeložit, znamená kunda.

      Vymazat
  7. No to ne, já byl přesvědčenej, že Světlí dodržujou Dohodu a nejvíc jsem se bál, že mě seberou a zažalujou. Ale oni mě můžou rovnou bez jakýhokoli soudu prostě zabít? Neměl by být zadrženej až do tribunálu v bezpečí? To ani není obyčejná policejní brutalita, to je prostě špinavá vražda. Hnus. A obyčejnej Jinej s tím nemůže nic udělat. Ani si k nim nepůjdu stěžovat, aby mě taky nesejmuli. Doufám, že to DH tak nenechá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a uz jsi slysel o vsech tech mrtvejch na stabu denni hlidky? ty se k tomu ani nepriznaji, jen potichu plati povolenky z eraru a ani ne kazdej z vlastniho!
      svetly to udelaj jednou, vime o tom a krista to plati z vlastni kapsy

      Vymazat
    2. Jsme lepší než oni bo vraždíme za vlastní je flex století.
      #thelightcantmeme

      Vymazat
    3. Co jsem slyšel, tak jsou spojenectví, z kterých má i Krysta Černá strach... tak snad. Bohužel DH v Praze to není.

      Vymazat
    4. Přesně. Deňáci každou chvíli někoho okráglujou a už se o tom ani nepíše jak to je běžný. Krista pobodá nějkýho úchyla a hned je z toho téma na dva články

      Vymazat
  8. Byl to parchant, co čerpal z dětí ve velkém? Byl? Měla na to Černá povolenku? Měla. Za mě dobrý, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl. Mít povolenku, sám bych si na něj počkal - hned po tribunálu! Ale jestli nechápeš, jakej je mezi tim rozdíl, tak seš jednoduše fašounská mrdka a rovnou táhni do RuSSka, tam zapadneš!!!!

      Vymazat
  9. Bratři a sestry, mějme důvěru v Nejsvětlejšího! Ač se nepyšní tolika skvostnými oceněními jako náš drahý Gerazim, ani jeho následovník dozajista nestrpí ve vlastním stádu černé ovce, které se staví proti samotnému posvátnému smyslu vlastní instituce - dodržovat Boží řád a Právo!
    Jako že je Pán nade mnou, jistě se jí brzy dostane spravedlivého trestu. Mír a Láska s vámi!

    OdpovědětVymazat
  10. mela spis pobodat polaka!

    OdpovědětVymazat