úterý 18. listopadu 2014

Pozdě, ale přece aneb little vampire party never killed nobody

Jak většina z vás, milí čtenáři, asi ví, v sobotu 1. listopadu večer se v Blues sklepě v Liliové ulici konal skvělý večírek pořádaný Nejvyšší upírů. Prostor vybrala Nejvyšší velmi dobře, i když někteří si stěžovali, že je tam málo místa k tanci. To ale jen svědčí o tom, že se naprostá většina hostů výborně bavila - kvalitní alkohol tekl proudem a krásné ženy tančily a hrály pro potěchu oka i ucha.
Mým zvykem je začínat od konce, a teď tomu nebude jinak - takže od konce poslední věty. Nejvyšší si totiž speciálně pro tuto příležitost pozvala šikovnou mladou houslistku z vlastních řad - slečna Dominika rozezněla svůj nástroj v tónech různých skladeb, ale jedna z nich se dokonce dočkala opakování. Znělka známého seriálu The Game of Thrones věnovaná houslistkou právě Nejvyšší sklidila velký úspěch.
Už výše jsem psala, krásné ženy nejen hrály, ale i tančily. Je známo, upíři jsou mistři dekadentní zábavy, a tak není divu, že proběhlo i krátké taneční vystoupení se šátkem, které ale mělo o něco rozporuplnější ohlas. Někomu se líbilo, někdo se nechal slyšet, že nebylo dotažené, a jiný prohlásil, že děkuje, ale raději vodku... Nu, každému podle jeho gusta, já tvrdím, že na večírek pořádaný Nejvyšší mi něco takového připadalo naprosto vhodné.
Ostatně, když už jsem byla u té vodky - o Denní Hlídce se říká, že jim na štábu teče z kohoutku ruský standard... Po absolvování večírku ve společnosti jejích členů tomu bezmezně a bezvýhradně věřím. A obávám se, že budu muset ještě hodně vyrůst a mnoho trénovat, abych si mohla dovolit s operativci Denní Hlídky pít. Každopádně, pokud mohu soudit, se i tito dobře bavili - tedy potom, co mi sebrali poznámky a úspěšně mi je spálili a zařídili tím, že teď musím těžce vzpomínat, co všechno se ještě na večírku dělo.
Tohle soaré každopádně nemůže být haněno - možnost setkat se s pražskými Jinými z nejrůznějších společenských kategorií na jednom místě není zas tak obvyklá, a tady se to podařilo.

Denisa Lávková, šéfredaktorka

Žádné komentáře:

Okomentovat