neděle 20. listopadu 2022

Noční Hlídka tvrdě zasahuje

(NH) Krista Černá vyřešila problematického vědmáka s konečnou platností poté, co mu Denní Hlídka odmítla vydat povolenku za nepovolené čerpání.

V sobotu okolo 14 hodiny zaznamenalo Analytické oddělení obou Hlídek čerpání energie z dětí na dětskám hřišti Kostelní v Letenských sadech. Vzhledem k povaze zločinu, který jak Nočním, tak i Denním hlídkařům přišel odporný se na místě potkaly obě hlídky. Hlídkaři zajistili čerpání ve výši 35 mg z osmi malých dětí. Třem z nich čerpání způsobilo takovou újmu, že se nad mini okamžitě začaly točit černé smršti. Denní Hlídka neměla jak tuto situaci vyřešit a tak i v průběhu dne nabídla Noční Hlídka převoz a odekletí všech tří dětí, což se povedlo a ani jedná černá smršť nezpůsobila újmu lidské, ani Jiné populaci Prahy. Z vyšetřování obou Hlídek vyplývá, že čerpání energie provedl vědmák Karel z důvodu "bolela mě noha a ty děti moc řvaly a když jsem je vysál tak přestaly řvát." Po tomto vyjádření přiznal, že nemá povolenku patřičné kategorie a snažil se s s oběma Hlídkami handlovat za svoje propuštění. Denní Hlídka několikrát odmítla vědmáka zastupovat a povolenku za něj poskytnout. Vědmák nijak nelitoval svých činnů ani proti Dohodě, ani proti zaběhlým zvyklostem Jiných, kteří na čerpání z dětí pohlížejí mírně řečeno "nevlídně". Na to se vědmák pokusil hlídkám uniknout v druhém šeru.

Na místě přítomná Krista Černá viděla, že se vědmák vzpírá zatčení a svých činnů proti Dohodě ani částečně nelituje. Vzhledem ke schopnostem vědmáka a jeho zjevné inklinaci k porušování zvyklostí Jiných tím nejodpornějším způsobem se K. Černá rozhodla využít své osobní povolenky 6. kategorie a zabránit mu v dalším takovém postupu. Povolenka byla následně řádně přijata a označena členem Denní Hlídky.

16 komentářů:

  1. sorry jako ale z dětí čerpají jenom prasata

    OdpovědětVymazat
  2. A kde je Nejtemnější teď? Takhle nechat Karla na holičkách. To bylo řečí, že se DH za temné postaví a skutek utek. RIP Karel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejtemnější se právě asi ukájí (s) lahví vodky a sleduje ušetřenou povolenku.

      Vymazat
    2. asi tu povolenku proda a smycha s prachama, ktery krade souztavne beznym hlidkarum DH. Abi si za to moch koupit nejakej supr cupr artefakt a dalsi vodku..

      Vymazat
    3. Lol, Polák není Gabriel bo jak se ten sektář jmenuje

      Vymazat
  3. Činnů? Činnů? Naučte se psát!

    OdpovědětVymazat
  4. Lidové soudy! Jste spokojení, neomarxisti?

    OdpovědětVymazat
  5. Krista je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pleteš, nejlepší vrazi jsou zabijáci Černé hlavy!

      Vymazat
  6. Tyvole, to je Noční tak neschopná, že si sama na sebe musí psát pochvalné články? Trapas

    OdpovědětVymazat
  7. Tvl, to, že Krista je psychopatická čuza, to už víme dávno, ale že v klídku rozjíždí lynčování temných i během služby, tak to je prasárna největšího kalibru. NH už je nekamuflovanou hrozbou pro pražského temné

    OdpovědětVymazat