neděle 20. listopadu 2022

Krvavý rituál ve Studničkově ulici

(RL) Dnes ve večerních hodinách proběhl ve Studničkově ulici nelegální rituál krvavé oběti. Pachatelé unikli dříve, než Hlídky dorazili na místo. 

Na místě byl proveden poměrně netypický, mocný rituál, který byl navíc realizovaný v oblasti zvláštního významu (viz inkviziční Vyhláška č.2), že i přesto, že byl kryt zdatným praktikem zarezonoval pravděpodobnostními liniemi. Muselo jít opravdu o mimořádnou událost, když i navzdory aktivním snahám pachatelů o utajení, Hlídky na místo nakonec dorazili.

Podle zdrojů Jiné Pravdy se podařilo hlídkařům zajistit část stop (opomenutá hůlka A518 je k dispozici v redakci) a magických otisků pachatelů. Pachatelů, kteří se svými magickými otisky shodují s útočníky, kteří již v tomto květnu přepadli inkvizitory a zcela zjevně v Praze nadále, beztrestně působí. Přesto o této vpravdě výjimečné události obě hlídky, stejně jako o okolnostech přepadených inkvizitorů před půl rokem, mlčí. Mlčí hlídky o těchto zjevně, propojených událostech, které otřásají pravděpodobnostními liniemi proto, že nic nečiní, nebo z nějakého jiného důvodu? Proč nechávají hlídkaři v tichu bujet v Praze organizovanou zločineckou skupinu s vazbami na Thule? Lethold, Inkvizitoři, Thule, lidé v hlubokém šeru, krvavé oběti ve Studničkově... tento případ vzbuzuje stále závažnější otázky a pochybnosti. A my budeme hledat odpovědi.

3 komentáře:

  1. Nechcete místo odpovědí hledat spíš korektora? LOL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Jiná Pravda hledá dlouhodobě korektora. Jde o placené zaměstnání s možností vidět články před publikací. V případě zájmu kontaktujte redakci.

      Vymazat
  2. "Zdroje Jiné Pravdy" by mě faaakt zajímaly, ví toho ňák moc.

    OdpovědětVymazat