neděle 8. března 2015

Mimořádné cvičení NH

V neděli 8. 3. okolo půl jedné ráno proběhlo u kostela sv. Rocha mimořádné cvičení NH. Plánovaný průběh tohoto cvičení byl následující:
Slečna Malenová vyzve Aterona na duel, ten přijme a poté se nechá svou zástupkyní zabít. Slečna Tesařová pak Aterona oživí, slečna Malenová ho znovu vyzve a znovu ho zabije a takto to udělají několikrát za sebou. Účelem cvičení bylo uvyknout operativce NH na náročné situace, se kterými se při výkonu své práce mohou setkat.
Celá akce probíhala pod inkvizičním dozorem.


Cvičení proběhlo více méně podle plánu. Smrt Aterona jakožto Nejsvětlejšího Prahy ale zapůsobila na některé přítomné členy NH i DH natolik, že velmi rozrušeně žádali o ukončení cvičení - několikrát zazněla věta "Zastavte to!"
Spolupracovníci těchto Hlídkařů je ale dokázali uklidnit.
Slečna Malenová po třetím oživení Aterona rozhodla, že cvičení skutečně ukončí, a členové obou Hlídek odjeli na své štáby.

Noční Hlídka dnes odpoledne vydala toto prohlášení:
Dnešní noční události v oblasti Flóry byly součástí mimořádného cvičení NH. Vše tedy bylo plně pod naší kontrolou. Prioritou NH je zajišťování stoprocentní operaceschopnosti všech svých členů a proto dbá na to, aby se tito, se samotným Nejsvětlejším v čele, neustále zdokonalovali; jak ve svých individuálních schopnostech, tak v týmové spolupráci. Cvičení podobná tomu včerejšímu tedy zvyšují kvalifikaci a zároveň připravují členy NH na reálné vypjaté pracovní situace a zvyšují tím bezpečnost našeho města.

Žádné komentáře:

Okomentovat