pátek 15. března 2019

Chiméry se zlobí

(RL) V Praze se v posledních dnech prudce zvýšila aktivity Šerých konstruktů známých jako Chiméry, které začaly útočit na magické bariéry štábů Noční a Denní hlídky.

Chiméry patří Šeru snad odjakživa a obvykle s nimi nebývají větší problémy. Přesto v nedávné době začaly Chiméry dělat starosti hlídkařům obou Hlídek, když začaly bez zatím identifikovaných důvodů útočit na magické bariéry, které chrání štáby. Podle některých zdrojů útoku Chimér podlehla bariéra štábu Denní hlídky. Přesto, že se zdá, že Chiméry se chovají šíleně, podle dostupných informací zatím neohrožují běžné Jiné, kteří jim nenarušují jejich aktivity, a soustředí se výlučně na výše uvedené bariéry.

Příčiny řádění Chimér doposud nejsou známy, ale mezi Jinými se proslýchá, že by se mohlo jednat o jakousi imunitní reakci Šera. Proč ale vadí bariéry Chimérám právě nyní a zda to jsou pouze bariéry nebo něco, co se za nimi skrývá je záhadou.

Na vyjádření Noční Hlídky k výjimečné situaci zatím čekáme.

12 komentářů:

  1. A jaké že jsou ty aktivity chimér? Abych je snad, prokristapána, nenarušil?

    OdpovědětVymazat
  2. Největší Chiméra je moje stará. Patří ke mě snad odjakživa a obvykle s ní nebejvaj věčí problémy. Vobčas jí ale tak lupne v bedně že se rači klidim!

    OdpovědětVymazat
  3. Toto asi nebude plátek kdovíjaké kvality. Včera při registraci to na štábu Denní vypadalo naprosto v pořádku! Možná až na ty lahve vodky všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se mi, že tady chybí ten štítek "bulvár" !!

      Vymazat
    2. Ha! To je jasný kdo to psal! Stěží ste vytáhli Poláka ze Šera potom co vám ho sejmuli i s baroérou!

      Vymazat
    3. "Az na ty lahve vodky vsude."

      Tedy jako vzdycky. Vsechno v poradku.

      Vymazat
    4. Šušká se, že jim tu bariéru vykouzlil samotnej Charistarch. Vážně si myslíte, že by velkej mág dovolil nějakejm potvorám, aby mu bořily bábovičky? Ten by s nima zatočil, panečku!

      Vymazat
  4. Jestli to není pan "některý zdroj". Tyhle hospodský kecaly každej zbožňuje. Si tam zkus zajít, vlez dovnitř a budeš tuhej dřív než řekneš 'sem se asi splet' :D

    OdpovědětVymazat
  5. VŠICHNI VěDí, žE ZA TEMNOU BARIJéROU SE SKRýVAJí PřED ZáKONEM ELITNí ZABIJáCI EVY S.!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to pro tebe mam špatnou zprávu, protože podle toho článku je žádná bariéra nedrží a teď si jdou pro tebe! Zůstaň kde jsi, stejně už vědí, kde to je.

      Vymazat
    2. Nebo je to s padlou bariérou a zabijáky jenom jeden velký nesmysl. Ale mně si nevšímejte, kdo taky v diskusi stojí o rozumný názor, že jo?

      Vymazat