pátek 15. března 2019

DH: Vyjádření k fenoménu Chiméry

(Denní Hlídka) Vážení pražští Jiní,

tímto prohlášením bychom rádi reagovali na zprávu o útocích šerých konstruktů, zvaných chiméry, na bariéry štábů pražských Hlídek. V prvé řadě bychom rádi uvedli, že bariéra DH je v naprostém pořádku. Veškeré pokusy ji obejít nebo jakkoliv prolomit jsou a budou potírány se stejnou tvrdostí, s jakou tomu bylo doposud. 

Na zjištění a odstranění příčin útoků chimér se činorodě pracuje a výzkumu v této oblasti se věnuje nejeden člen DH. Hlídky v této věci samozřejmě spolupracují, jelikož je společným zájmem obou stran, aby Praha byla co nejdříve naprosto bezpečná pro všechny její obyvatele. Kromě úzké vzájemné spolupráce pražských Hlídek se Praze dostalo nemalé podpory i od Inkvizice. Nebojím se tedy říci, že na co nejrychlejší stabilizaci situace a včasném řešení jakýchkoliv problémů, které by chiméry v Praze mohly způsobit, pracují všichni, kdo alespoň trochu mohou.

Rádi bychom také civilní Jiné požádali, aby se vyvarovali provádění vysokoenergetických rituálů do doby, než se nám podaří doplnit chybějící informace o původu chiméřích útoků, a těmto definitivně zamezit. Pokud by kdokoliv měl nějaké informace, které by pomohly Hlídkám ve vyšetřování, nechť se neváhá obrátit na některou z Hlídek. Taktéž rádi poskytneme asyl a pomoc všem, kdo se budou cítit ohroženi. 

Za Denní hlídku
Dominika Vörösmarty-Konrádová 
oddělení Public relations

1 komentář:

  1. Co si mam predstavit pod pojmem vysokoenergeticky? 300mg?

    OdpovědětVymazat