pátek 22. března 2019

DH Praha: Odvolanie krízového stavu v Prahe

(DH Praha) Vážení pražští Jiní,

s potěšením vám přinášíme informace o odvolání našeho předchozího varování. Včera ve večerních hodinách se operativcům Denní hlídky podařilo úspěšně zpacifikovat nakaženou Josefínu, bývalou šéfku operativy DH.

Rádi bychom touto cestou zdůraznili, že jak Josefína, tak bývalý Nejtemnější Václav Polák byli nakaženi při nebezpečném setkání s nakaženým během plnění svých služebních povinností, a tedy při ochraně životů nás všech. Jejich omylem byla víra, že nákazu dokážou udržet na uzdě dost dlouho na to, aby ji mohli využít při zneškodňování dalších nakažených Jiných. Oba věděli, že se jim to nemusí podařit a může je to stát život. Přesto se pokusili zachránit Prahu, a zůstávají tedy i přes některé smutné události posledních dní obětavými hrdiny. V současnosti se nacházejí v kritickém, avšak stabilizovaném stavu a my doufáme v jejich plnou rekonvalescenci.

Během téhož zásahu došlo taktéž k úmrtí hlídkaře DH Michala Tomana, který, jak odhalilo vyšetřování, přijal nákazu dobrovolně a s plným vědomím toho, co činí. Během nastalé konfrontace zaútočil na členy Hlídky, jimiž byl v sebeobraně usmrcen. Vzhledem k povaze jeho vědomé zrady principů Denní hlídky nebylo přistoupeno k pokusu o jeho záchranu.

Tím byl zažehnán mimořádný stav na štábu Denní hlídky, která tak může bez narušení pokračovat v běžné činnosti. Jsme tu pro všechny Jiné, kteří nás budou potřebovat, a nasazujeme vlastní životy v boji za klid a bezpečí v Praze. 

Za pražskou DH
Dominika Vörösmarty-Konrádová

Žádné komentáře:

Okomentovat