neděle 8. května 2022

Mladí upíři potrápili hlídky

(AV) Nevšední podívanou přinesl zásah hlídek v sobotu po osmé hodině večerní v ulici Truhlářská v Petrské čtvrti. Tříčlenná skupina delikventních mladistvých upířích sourozenců ve věku 12, 14, a 15 let nečekaně zaměstnala výjezdové týmy, když nedovoleným použitím magie ohrozila utajení našeho světa, a ve snaze dostat se z nepříjemné konfrontace s hlídkaři se dokonce pokusili magii i proti nim. Na místě byla přítomna také nešťastná matka, která opakovala, že nechápe, proč se její ratolesti náhle chovaly tak neprozíravě, v minulosti s nimi prý nebyly žádné problémy, takže si útok na hlídkaře neumí nijak vysvětlit.

Naše reportérka dorazila na místo ve chvíli, kdy Kristě Černé z NH očividně docházela trpělivost s postupem, který zástupci DH zvolili. V jednu chvíli například prohlásila, že delikventům chybí silný mužský vzor a snažila se marně přesvědčit své kolegy, aby se této role zhostili. Podle Alexandry Zychové, jejíž vyjádření se redakci podařilo získat později, ale výtržníkům chyběly spíše fyzické tresty. Za ideální řešení by prý považovala nějaké fyzické práce, aby nemysleli na hlouposti. DH redakci prostřednictvím vedoucího výjezdu Františka Počty ubezpečila, že udělá vše, aby sjednala nápravu, co se týče dodržování Velké Dohody, ale i jejich chování.

Doufejme, že se jednalo o ojedinělou situaci, a že ostatní rodiče mají své potomky lépe pod kontrolou.

12 komentářů:

  1. Kdo v pubertě neproved nějakou kravinu ať zvedne ruku. Kdo má ruku nahoře, je nemytej kokot a lhář.

    OdpovědětVymazat
  2. Vážená paní redaktorko, jste tu nová, nicméně doporučovala bych vám ve jménech význačných Jiných, jako například Nejvyšší upírky, nedělat chyby. Mohlo by se Vám stát, že pocítíte neodolatelnou touhu stát se členkou redakce v Burkině Faso, a to by byla škoda. Já i další čtenářky doufáme, že přinesete do redakce nový, svěží vítr!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pičo! To je drsný vyhrožování. Takový jako ty posílat na povinnou převýchovu do VV.

      Vymazat
    2. Slečno novinářko, bacha na to. Ono to vypadá, že tu je nějaká občanská společnost, ale chybka ve jméně Zychový, Charistarcha, nebo jiný celebrity a nepomůže vám celý Dohoda a obě Hlídky. Ještě jim ručku políbí a vystaví povolenku.

      Vymazat
    3. Je to v cajku, už to opravili. Třeba se své módní policie přeci jen dočkáme.

      Vymazat
    4. Vzhledem k zakřivení pravděpodobnostních linií tam žádná chyba nikdy nebyla. Pokud se někomu někdy bude zdát, že vidí v článku nějakou textovou či gramatickou chybu, tak ať napíše do redakce, domnělou chybu identifikuje a pak sezná, že tam nikdy nebyla.
      PS. Pozice korektorky/korektora je stále otevřena.

      Vymazat
    5. Vážená slečno, děkuji za Vaši péči, ale nejsem nikterak citlivá na chyby v textu.
      My Jiní jsme omylní. Překlepy se stávají.
      Nepředjímejte, co bych udělala, kdybych se opravdu rozzlobila.
      Doporučuji Vaší přehnané péči třeba mizerný stav zastoupení Světlých i Temných v dobročinných aktivitách.
      Praha přijala nemalé množství Jiných prchajících před válkou na Ukrajině - očekávala bych, že se zvedne větší vlna solidarity. Pokud napřete svoje síly tímto směrem stejně vášnivě, jako do domýšlení se polopravd, jistě se naši ukrajinští bratři a sestry v Praze budou cítit hnedle jako doma.
      AZ.

      Vymazat
    6. Respekt AZ.

      Vymazat
  3. Serte na vyjezdy. At nova novinarka a Krista ukazou kozy

    OdpovědětVymazat
  4. (_(
    /_/'_____/)
    " | |
    |""""""|

    (_(
    /_/'_____/)
    " | |
    |""""""|

    OdpovědětVymazat