pondělí 9. května 2022

Otevření aukčního domu pod patronací VMCH

(Inzerce) Dovolte nám Vás upozornit na hlavní společenskou událost této sezóny, kterou bude otevření nového aukčního domu pod patronací Velkého Mága Charistarcha, jehož provoz zahajuje 10. května 2022 velká dražba unikátních artefaktů.

Celá událost má exkluzivní nádech a má oslovit především celebrity z řad Pražských Jiných. Počet možných účastníků je omezen, a pouze ti, kteří získají osobní pozvánku budou mít to privilegium se zúčastnit. Pokud se domníváte, že Vám takové privilegium může býti umožněno a pokud splňujete podmínky účasti, neváhejte se s vyjádřením Vašeho zájmu obrátit přímo na Velkého Mága prostřednictvím jeho e-mailové adres charistarch@gmail.com.

Pro ty vyvolené vězte, že dražba samotná proběhne v unikátní atmosféře Liliové čajovny na adrese Sokolovská 2288/117, 180 00 Praha 8. Salonek bude pro příchod hostů otevřena od šesti hodin odpoledne s předpokládaným začátkem dražby jako takové od sedmé. Závěrečné administrativní úkony spojené s dražbou očekáváme od půl deváté večerní.

Prosím věnujte obzvláště pečlivou pozornost podmínkám aukce, které najdete za poslední položkou portfolia dražených artefaktů, jejichž splnění je nezbytnou, nikoli však jedinou podmínkou účasti na této prestižní události.

PORTFOLIO DRAŽENÝCH ARTEFAKTŮ


Položka první,
Marzana!
Unikátní artefakt v podobě tarotové karty č.13, svým vznikem datovaný do počátku 20. století, má unikátní schopnost obelstít smrt Jiného.

Vyvolávací cena: 
8 000 EUR




Položka druhá, 
Prsten Pomsty!
Mocný artefakt ze soukromé sbírky datovaný minimálně do 16. století, ale možná ještě starší dává svému nositeli moc mstít se na nepřátelích formou prokletí bez nutnosti provádět patřičný rituál.
Vyvolávací cena:
 povolení k zásahu III. kategorie & 7 000 EUR




Položka třetí,
Dlaň Smrti!
V Praze již notoricky známý artefakt, původně propůjčený DH Praha, poskytuje možnost sesílat kouzlo Znamení Thanatos a zároveň funguje jako magická zbraň schopná blokovat některá kouzla velmi krátkého dosahu.
Vyvolávací cena: 
11 000 EUR



Položka čtvrtá,
Ochranný talisman!
Překrásný permanentní talisman, který jako bonus svému nositeli poskytuje dodatečnou fyzickou obranu podobně jako kouzlo Kamenná kůže.

Vyvolávací cena: 10 000 EUR





Položka pátá,
Osobní štít!
Pravděpodobně středověký artefakt, který umožní pohltit beznosičové kouzlo a následně nositeli předat část energie z takto pohlceného kouzla.

Vyvolávací cena: 
povolení k zásahu IV. kategorie + 6 500 EUR



Položka šestá,
Opasek šelmy!
Bronzový opasek nadán mocí libovolného Jiného transformovat do podoby šelmy, jako velmi vysoká úroveň totemického rituálu.

Vyvolávací cena: 6 500 EUR




Položka sedmá,
Dřevořezba!
Pravděpodobně nejzajímavější a historicky nejcennější předmět z nabídky. Jedná se o umně opracované dřevo z kříže Ježíše Krista. Jeho magický potenciál dosud zůstává záhadou, ale mohlo by se jednat o velmi mocný základ pro tvorbu ohnisek nebo dokonce artefaktů.
Vyvolávací cena: 10 000 EUR


Položka osmá,
Dárkyně života!
Velmi velmi velmi starý kultovní předmět sloužící pravděpodobně jako centrum oltáře kultu Bohyně Matky. Tento artefakt má moc velmi účinného uzdravování dokonce i několika zraněných naráz.

Vyvolávací cena: 9 000 EUR



Položka devátá,
Pseudologos!
Jedná se o magický prostředek, který dokáže zakrýt a modifikovat podstatu Jiného a umožnit tak nenechat se běžnými prostředky zkoumat.
Vyvolávací cena: 
povolení k zásahu IV. kategorie + 5 000 EUR



AUKČNÍ PRAVIDLA

*
Účastí na aukci dražitelé stvrzují, že jsou adekvátně solventní pro účast v dražbě v minimální hodnotě vyvolávací ceny jednoho z dražených předmětů.
***
Vstupem do dražby dražitel prohlašuje, že zvítězí-li v dražbě některého z artiklů, neprodleně po vydání pokynu vyplatí aukční dům prostřednictvím personálu který je pro tuto činnost určený a na začátku večera představený.
***
Průběh dražby řídí licitátor, který má poslední slovo v přiřknutí posledního příhozu a tím vzniklého nároku na dražený artikl.
***
Minimální příhoz činí 500 EUR, ale ve specifické situaci může licitátor určit jinou částku přihazování. Vždy se tak musí stát před započtením licitace.
***
Po skončení průběhu dražby vydává licitátor pokyn k uhrazení dražebních částek a vyzvednutí dražených předmětů.
***
Je-li v rámci vyvolávací ceny uvedena platba v jiném artiklu, než v EUR (může se jednat o povolení k magickým zásahům), jedná se o nedílnou součást licitační ceny a takový není možné nahradit jinou protihodnotou.
***
Částky v EUR je možné uhradit také formou povolení k magickému zásahu (nebo několika) s tím, že bude brán v potaz převodník, dostupný na místě u administrativního pracovníka pro zúčtování transakce.
***
V rámci společenské akce a dražby samotné je platí přísný zákaz užívání jakékoliv magické činnosti, ke které specificky nevyzve pověřený personál.
***
Porušení výše vypsaných pravidel či pokynů personálu (během akce) bude postihováno jako snaha o vědomé narušení akce a proti narušiteli může být v plné síle zasaženo.
***
Účastník aukce se zavazuje dodržovat všechna opatření a pokyny pověřeného personálu (ochranná služba, majitel dražební síně, administrativní pracovník pro zúčtování).
***
*

11 komentářů:

  1. Sakra... myslel jsem, že si koupím bitcoin

    OdpovědětVymazat
  2. To zas vykoupí Ragulin...

    OdpovědětVymazat
  3. Elitní zabijáci Černé hlavy za 5...4...3...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sem debil, to mělo bejt o thread vejš, budu chodit kanálama, OK?!?

      Vymazat
    2. Tak bacha na Kristu :D

      Vymazat
    3. Richard Novotný9. května 2022 v 20:00

      Kristo, drahoušku, jsem trpělivý člověk, ale nemyslíš že tři dny na donesení kafe jsou dostatek času i na jedince ... tvých kvalit?

      Vymazat
  4. Krásné předměty! Bude prosím účastníkům aukce sděleno více z jejich -bezpochyby bohaté- minulosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě se pokusíme ukojit vaši zvědavost, ale předem se omlouvám, pokud nebudeme schopni odpovědět na všechny otázky ohledně historie a předchozích majitelů. V některých případech si majitel nepřeje zveřejnit svou totožnost a jsou i takové, u kterých přesná historie zjistit víceméně nelze, nebo chybí prameny.
      Můžete si však být jist/jista naší snahou Vám vyhovět.

      Vymazat
  5. Dobrý večer,

    děkuji všem za projevený zájem, míst rychle ubývá (skutečně jsme limitováni prostory). Nyní zbývají poslední čtyři místa.

    OdpovědětVymazat
  6. Kristo, zacina to bejt vazny. Po tolika dnech bez kafe bych treba s povolenkou mohl jit hledat Zdislavu, ty vis kam, a pak byste se nemeli cim chlubit. ;) Flat white.

    OdpovědětVymazat