pondělí 11. dubna 2016

Interview s upírem: "S anarchisty se nebavte."

Jeden z pražských residentů se minulý týden setkal s lidmi, kteří jsou v Praze známí jako anarchisté. Rozhodl se popsat veřejnosti své setkání a vyjádřit svůj názor na "tu bandu hajzlů", jak sám řekl. JP vám přináší rozhovor s tímto upírem.

JP: Před pár dny jste se setkal se skupinou, která si z Prahy zjevně dělá holubník. Jak se to celé seběhlo?

J. D.: Šli jsme s kamarádem z fotbalu a kus od planetária v Holeškách jsme prostě potkali tři chlápky, co měli divný řeči o Dohodě a hlídkách... Nakonec to dopadlo tak, že jsme se nechali vyhecovat a zašli jsme s nimi hloubš do Stromovky ukázat, kdo tady vládne. Povídali, že Jiní jsou lepší než lidi a že by lidi měli Jinejm sloužit a tak...

JP: Takže jste to chtěli vyzkoušet?

J. D.: No jo, no, lidská vůle je slabá, ne? Teda, lidská... No prostě jsme tam zašli a chtěli jsme si najít nějakýho člověka, co by se nám pěkně klaněl... No, nevyšlo to. Potkali jsme tam zničeho nic hlídky a nějak se to celý semlelo... Anarchisti se tam s nima servali a pak utekli a já taky, utekl jsem domů a doufal, že to bude v cajku.

JP: A co bylo dál?

J. D.: No zavolala mi Nejvyšší, tak se to řešilo a pak mě napadlo, že by možná lidi měli vědět, že nejsou sami, kdo se bojej chodit po městě, když tu řádí tadle banda.

JP: Takže se jich bojíte?

J. D.: A vy snad ne? Je to pár magorů, to možná jo, ale jsou silný jako prase a i když maj strach z hlídek - byli hodně posraní třeba z pražský Alfy - tak bych se s nima nechtěl potat v boji. Hlídky to nemaj teďkonc lehký... Navíc ty anarchisti se neštítěj zatáhnout do průseru vobyčejný Jiný, který si jsou po svejch. Chtěl bych všecky Pražáky varovat, ať si daj pozor na chlápky, co do nich budou hustit, že Dohoda je k ničemu a hlídky že nedělaj svou práci a lidi nám maj sloužit. Jestli je někdo potká, tak mu radím, ať se od nich drží dál a vůbec se s nima nedává do řeči.


JP: Děkuji za rozhovor.

4 komentáře:

  1. Posraný z alfy? To musí bejt z toho, jak jim alfa vyhrožovala...

    OdpovědětVymazat
  2. Jak říkala Kelišová, dokud tady budou, tak zalezu, zavřu a fertig!

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáte aspoň popis? Já si lidi na potkání neskenuju, tak jak mám poznat, že jde o anarchisty?

    OdpovědětVymazat
  4. To je docela borec, že takhle veřejně mluví, protože jestli ho Hlídky najdou, tak by mu to mohly pěkně vytmavit za porušení Dohody

    OdpovědětVymazat